کد خبر: 3691560
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹

میزان ذرات معلق هوا در یزد، چهار برابر حد مجاز است

گروه اجتماعی- میزان ذرات معلق هوای شهر یزد چهار برابر حد مجاز است که شاخص کیفی هوا را به صورت ناسالم برای همه گروه ها قرار داده است.

به گزارش ایکنا از یزد، روابط عمومی محیط زیست یزد اعلام کرد: از ساعاتی پیش بر اساس پیش بینی های صورت گرفته، استان یزد مانند اکثر نقاط کشور به دلیل وزش بادهای فصلی درگیر غبار شده که این میزان در ساعات اولیه ورود (یک بامداد) توسط ایستگاه های سنجش الودگی هوا حدود 8 برابر حدمجاز ثبت شد.
 اکنون با ادامه روند و البته کاهش چشمگیر، میزان غلظت حدود 4 برابر حد مجاز است و شاخص کیفی هوا را به صورت خیلی ناسالم برای همه گروه ها قرار داده است .
با توجه به شرایط موجود، همه شهروندان از هرگونه تردد غیر ضروری حتی المقدور خودداری نمایند.
این شرایط بطور مداوم رصد و با توجه به پیش بینی هواشناسی تا پایان امروز برطرف خواهد شد و در صورت تداوم و استمرار این وضعیت به نحوی که به صورت بحرانی تشخیص داده شود، ستاد کمیته بحران تشکیل خواهد شد و اقدامات پیشگیرانه با هماهنگی کلیه ادارات ذیربط صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام

captcha