کد خبر: 3694672
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱

جشنواره خیرین مدرسه‌ساز سراسر کشور در اردبیل برگزار می‌شود

گروه اجتماعی- رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل از برگزاری جشنواره مجمع خیرین مدرسه‌ساز سراسر کشور در اردیبهشت‌ماه سال آینده به میزبانی اردبیل خبر داد.

به گزارش ایکنا از اردبیل، جواد قرآن‌نویس، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل، روزگذشته، ششم اسفند ماه در نشست شورای آموزش و پرورش اردبیل که در سالن شیخ‌صفی استانداری برگزار شد، تصریح کرد: با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز 369 مدرسه و یک هزار و 469 کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اردبیل گردیده است.
وی افزود: از این تعداد 20 باب مدرسه شبانه‌روزی، 7 باب نمازخانه، 3 باب کتابخانه و یک خوابگاه از طرف خیرین به نظام آموزشی و تحصیلی استان تحویل داده شده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل ادامه داد: خیرین مدرسه‌ساز به عنوان بازوی کمکی نظام آموزشی در تمامی شرایط در رشد و توسعه و بالندگی تحصیلی و علمی جوانان کشور در تلاش بوده و با شناسایی مناطق محروم حمایت‌های مختلف خود را تداوم می‌بخشند.
قرآن‌نویس با اشاره به اینکه در استان اردبیل 23 پروژه عمرانی به صورت مشارکتی در حال انجام است، ادامه داد: پیشرفت فیزیکی مناسبی در این پروژه‌ها مشاهده شده و مجمع خیرین مدرسه‌ساز همکاری‌های همه جانبه خود را با تمامی دستگاه‌های اداری استمرار خواهد بخشید.
وی یادآور شد: در اردیبهشت‌ماه سال آتی مجمع خیرین مدرسه‌ساز سراسر کشور در نشست هم‌اندیشی به میزبانی اردبیل حضور خواهند یافت .
انتهای پیام

captcha