کد خبر: 3694718
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴

اجرای طرح «سه‌شنبه‌های مهدوی» به همت مؤسسه سروش مشکات

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهادـ طرح «سه‌شنبه‌های مهدوی» از سوی مؤسسه سروش مشکات تهران اجرا می‌شود.

سروش ابوالفتحی، مدیر مؤسسه قرآنی سروش مشکات در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: طرح سه‌شنبه‌های مهدوی به همت خیران و قرآن‌آموزان علاقه‌مند مؤسسه سروش مشکات از سوی این مؤسسه اجرا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه هفته جاری، ششمین دوره این طرح است، ادامه داد: این طرح از ایام ولادت حضرت زینب(س) آغاز شد و در راستای یادآوری نام حضرت ولی‌عصر(عج) و تذکر برای اینکه در عصر انتظار باید شرایط ظهور را با رفتار و اعمالمان فراهم کنیم، ادامه یافت.
ابوالفتحی عنوان کرد: این برنامه طی دو ساعت پیش از اذان مغرب و عشا همراه با توضیح اجرای این طرح به عموم مردم برپا می‌شود. این طرح هر سه‌شنبه‌ مقابل مؤسسه اجرا می‌شود و در ایام مناسبتی این طرح در خیایان اصلی نزدیک مؤسسه اجرا می‌شود.
یادآور می‌شود، این مؤسسه در تهران‌پارس، بلوار شاهد(پروین)، خیابان ۲۰۸ شرقی(ادیب)، بین خیابان ۱۳۱ و ۱۳۳ پلاک ۲۴۳ قرار دارد.
انتهای پیام

captcha