کد خبر: 3694723
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶

صدور 62 فقره گواهی پایان دوره سبک زندگی قرآنی در لردگان

کانون خبرنگاران نبأ ــ کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی لردگان از صدور 62 فقره گواهی پایان دوره سبک زندگی قرآنی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حسین ماندنی، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی لردگان گفت: در نخستین روز از ایام الله دهه فجر کارگاه آموزشی سبک زندگی قرآنی با حضور حجت‌الاسلام فروتن از اساتید حوزه و دانشگاه در لردگان برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه یک روزه که با شرکت 62 نفر از مدیران، مربیان، مدرسان و طلاب حوزه علمیه برگزار شد حجت‌الاسلام فروتن شیوه‌های نوین سبک زندگی قرآنی را برای فراگیران مطرح و به بیان مباحثی همچون راه‌های حضور قلب در نماز، منافع و آسیب‌های فضای مجازی واجتماعی، روابط و آداب همسرداری در قرآن و راهکارهای افزایش آرامش پرداخت.

ماندنی گفت: در پایان دوره 10 سؤال از مباحث مطرح شده در اختیار فراگیران قرار گرفت و فراگیران به این سؤالات پاسخ دادند که در پایان به شرکت‌کنندگان، گواهی پایان دوره سبک زندگی قرآنی از طرف اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لردگان اعطا شد.

انتهای پیام/

captcha