گروه فعالیتهای قرآنی- رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد از برگزاری آزمون سراسری «حفظ و مفاهیم قرآن کریم» در 15 حوزه استان یزد خبر داد.
محمدحسین کاظمی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف وامورخیریه استان یزد در گفتوگو با ایکنا یزد اظهار کرد: به حول وقوه الهی و با مشارکت و هم افزایی سازمان اوقاف و امور خیریه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ما امسال شاهد برگزاری بزرگترین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قران کریم هستیم که این اقدام با استقبال خوب جامعه قرانی روبرو شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه دراستان یزد قریب7 هزار نفر در این آزمون ثبت نام کردند و آزمون در روز پنج شنبه 10 اسفندماه ساعت8:30 برای داوطلبین رشته های حفظ و ساعت 10:45 برای داوطلبین رشته های مفاهیم در 15 حوزه در استان هم زمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.
کاظمی افزود: انشاءالله داوطلبان عزیز همانند مرحله ثبت نام در روز آزمون هم حضور خوبی را در حوزه های امتحانی داشته باشند.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد از برگزاری این آزمون در محل زندان مرکزی یزد و اردکان خبر داد و گفت: همچنین این آزمون در شهرهای ابرکوه، اردکان، اشکذر، بافق، بهاباد، تفت، خاتم، مهریز، میبد، یزد و همچنین مروست و زارچ برگزار خواهد شد.
وی از سفر حجت الاسلام والمسلمین مقنی، معاون مسابقات مرکزامورقرآنی سازمان اوقاف وامورخیریه به استان خبر داد و تصریح کرد: حجتالاسلام مقنی برای بازدید در حوزه های امتحانی حضور خواهند یافت.