کد خبر: 3696590
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸

کارگاه فیلمنامه و نمایشنامه قرآنی در قم برگزار می شود

گروه فعالیت های قرآنی ــ دبیر ستاد هفته قرآن و عترت استان قم از برگزاری کارگاه فیلم‌نامه و نمایش‌نامه سوژه‌یابی موضوعات قرآنی به صورت روزانه در فرهنگسرای جوان قم در طول هفته قرآن و عترت خبر داد.

سید مصطفی میرعرب در گفت و گو با ایکنا از قم، گفت: این کارگاه همه‌روزه از ساعت ۱۵ تا ۱۶ به همت اداره کل ورزش و جوانان قم در فرهنگسرای جوان برگزار می شود.
وی همچنین با اشاره به برگزاری همایش تخصصی قرآن و عترت و تجلیل از فعالان قرآنی دانشگاه‌های استان به همت دانشگاه حضرت معصومه(س)، اتحادیه موسسات قرآنی استان قم و نیز اداره کل اوقاف و امور خیریه گفت: برگزاری مسابقه قرآنی کتاب انقلاب به همت اداره‌کل تبلیغات اسلامی در روز ۱۶ اسفند، برپایی نمایشگاه تصویرسازی آیات قرآنی در فرهنگسرای جوان و نیز برگزاری محافل انس با قرآن در مساجد شاخص محلات مختلف شهر مقدس قم از دیگر برنامه های ویژه هفته قرآن و عترت قم می باشد.
دبیر ستاد برگزاری هفته قرآن و عترت استان قم همچنین با اشاره به این که هم افزایی نهادها و دستگاه های استانی در برگزاری این مراسم ها باعث تقویت فعالیت های قرآنی و دست یابی بهتر به نتایج مورد نظر می گردد، افزود: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه، اداره‌کل ورزش و جوانان، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حرم حضرت معصومه(س)، موسسات قرآنی و غیره در اجرای برنامه‌های هفته قرآن و عترت مشارکت دارند و برنامه های بسیار خوب و متنوعی در این هفته در سطح استان برگزار می شود که برخی از آن ها برای اولین بار صورت می گیرد.
وی همچنین گفت: همان طور که افتتاحیه مراسم های این هفته از حرم مطهر کریمه اهل بیت(ع) بوده ، اختتامیه آن نیز ۱۸ اسفندماه در حرم حضرت معصومه (س) با حضور مسئولان و فعالان قرآنی برگزار می شود.

انتهای پیام

captcha