کد خبر: 3697637
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹

۱۵۰ مسجد در آذربایجان‌شرقی پذیرای معتکفین است

گروه اجتماعی- مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به این‌که در سطح استان ۱۵۰ مسجد میزبان مراسم اعتکاف سال ۹۷ خواهند بود، گفت: هماهنگی‌های لازم با ستاد شهرستان‌ها انجام شده و در تبریز، سردرود و خسروشاه ۴۳ مسجد برای حضور معتکفین آماده شده است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سید شهاب الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان،  روز سه شنبه 15 اسفندماه در جمع خبرنگاران از آمادگی ۱۵۰ مسجد برای ثبت نام علاقه مندان و برگزاری سنت سنه اعتکاف خبر داد و گفت: سنت حسنه اعتکاف در روزهای ۱۱ تا ۱۳ فروردین سال ۹۷ برگزار می‌شود.

وی، با اشاره به این‌که در سطح استان ۱۵۰ مسجد میزبان مراسم اعتکاف سال ۹۷ خواهند بود، گفت: هماهنگی‌های لازم با ستاد شهرستان‌ها انجام شده و در تبریز، سردرود و خسروشاه ۴۳ مسجد برای حضور معتکفین آماده شده است.

حجت‌الاسلام حسینی، با بیان این‌که همانند سال گذشته در تبریز سامانه‌ای جهت تسهیل امور ثبت نام معتکفین راه اندازی می‌شود، اظهار کرد: متقاضیان از ۱۹ تا ۲۸ اسفندماه سال‌جاری می‌توانند از طریق سامانه‌ی Etekaf_tabriz.ir برای شرکت در مراسم اعتکاف اقدام کنند، راه اندازی این سامانه سال گذشته موجب رشد ۲۵ درصدی حضور افراد در مراسم اعتکاف شد؛ به طوری که تعداد معتکفین از ۱۵ هزار نفر به ۲۰ هزار افزایش یافت.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، ادامه داد: در سامانه ثبت نام، هزینه هر وعده‌ی غذایی ۱۰ هزارتومان اعلام شده که در مجموع ۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر دریافت می‌شود، افرادی که به سامانه‌ ثبت نام اعتکاف دسترسی ندارند می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌های مشخص شده در مراسم معنوی اعتکاف ثبت نام کنند. در بحث اعتکاف دانش آموزی، انجمن اسلامی دانش آموزی مجری برگزاری است، اگر دانش آموزان استقبال کنند، آماده‌ی میزبانی آن‌ها در این مراسم هستیم.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده در مراسم اعتکاف، گفت: طی سه روز از اعتکاف برنامه‌های متعدد معنوی از جمله سخنرانی و حضور حجت الاسلام آل هاشم در برخی مساجد، اجرای برنامه‌های قرآنی، معنوی، دعوت از سخنرانان کشوری، حضور شخصیت‌های معنوی و روحانی و اجرای اعمال اصلی «ام داوود» در روز سوم اعتکاف که مصادف با وفات حضرت زینب کبری (س) است، مزین به تلاوت پنج جز از قرآن کریم خواهد شد.

captcha