کد خبر: 3697808
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۰

160 برنامه فرهنگی برای تبریز 2018 پیش‌بینی شده است

گروه اجتماعی- معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی از پیش‌بینی 160 برنامه فرهنگی و هنری در راستای رویداد تبریز 2018 خبر داد و گفت: این برنامه‌ها توسط 21 دستگاه اجرایی استان بر اساس تقویم مشخص تا پایان سال آینده اجرا خواهد شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمدصادق پورمهدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، رویکرد فرهنگ اجتماعی را اصلی‌ترین رویکرد ستاد سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی تبریز 2018 عنوان کرد و گفت: هدف از این موضوع این است که داشته‌های تاریخی و فرهنگی استان و شهر تبریز اعم از بناهای تاریخی، آثار فرهنگی، صنایع دستی و آداب و رسوم بومی را به گردشگران معرفی کنیم.

160 برنامه فرهنگی برای تبریز 2018 پیش‌بینی شده است

وی با بیان اینکه البته لازم است برخی کارهای فیزیکی نیز انجام شود، گفت: یکی از مشکلات ما در شهر تبریز نبود فضای کافی برای برگزاری برنامه‌های بزرگ فرهنگی است که خوشبختانه با همت شهرداری تبریز، مرکز همایش‌های بین‌المللی با مساحت 24 هزار مترمربع همزمان با افتتاح رسمی رویداد تبریز 2018 در اردیبهشت سال 97، به بهره‌برداری می‌رسد.

پورمهدی خاطرنشان کرد: طرح سامان‌دهی مقبرة‌الشعرا نیز که یکی از مقاصد مهم گردشگری است در حال اجراست و بهره‌برداری از این طرح نیز حدود 10 هزار مترمربع به فضای فرهنگی شهر تبریز اضافه می‌کند.

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: در حوزه تبلیغات و اطلاع‌رسانی هم قدم‌هایی برداشته شده و نقش اصلی در این زمینه با صداوسیما و رسانه‌های گروهی استان است که انتظار داریم در فرصت باقی‌مانده قدم‌های بیشتری بردارند.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات با هدف جذب گردشگر صورت می‌گیرد، گفت: در این زمینه نیز تورگردانان و دفاتر مسافرتی نقش بسیار مهمی دارند و تحقق این هدف علاوه بر رونق اقتصادی شهر و استان، به نفع خود آنان نیز هست؛ لذا از تورگردانان نیز انتظار داریم که به این موضوع بیش از پیش توجه کنند.

captcha