کد خبر: 3698364
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۸
مسئول دفتر عترت و قرآن ارشاد قزوین:

۶۰۰ دانش‌آموز ابتدایی استان در آزمون حفظ شرکت کردند

گروه فعالیت‌های قرآنی- مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین از شرکت ۶۰۰ دانش‌آموز مقطع ابتدایی استان در آزمون حفظ شفاهی خبر داد.

به گزارش ایکنا از قزوین، آزمون شفاهی 400 نفر از دانش آموزان مقطع شهر قزوین، در دبستان شهیدان اخوان گنجی با حضور حافظان قرآن کریم برگزار شد.
منیره مطهری در حاشیه این آزمون در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه قزوین اظهار کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با همکاری معاونت قرآن و عترت و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین شانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت را برگزار کرد.
وی افزود: در هفته گذشته به‌صورت هم‌زمان با حضور نزدیک به ۲۵۰۰ فعال قرآنی در سطح استان آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم برگزار شد.
این مسئول ادامه داد: شرکت‌کنندگان در رشته‌های حفظ کل، ۲۰ جزء، ۱۰ جزء، ۵ جزء، ۳ جزء، ۱ جزء و جزء ۳۰، حفظ مفهومی، معارف اهل‌بیت، تدبر در قرآن و مفاهیم شامل مفاهیم صحیفه سجادیه، مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم تکمیلی و مقدماتی باهم به رقابت پرداختند.
مطهری بیان کرد: امروز آزمون شفاهی حفظ ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در سطح استان با حضور ۶۰۰ حافظ برگزار شد که ۴۰۰ نفر از قرآن آموزان در دبستان شهیدان اخوان گنجی قزوین در این آزمون شرکت کردند.
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: تجمع بزرگ جامعه قرآنی استان در برگزاری چنین آزمونی را می‌تواند ادامه‌دهنده مسیر آینده باشد و در برنامه‌های آتی نیز این حضور خوب جامعه قرآنی را شاهد باشیم.
این مسئول در پایان عنوان کرد: نتایج این آزمون تا چند روز آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

captcha