کد خبر: 3698578
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹

برگزاری نشست هم اندیشی ادبیات زنانه در فرهنگسرای انقلاب

گروه ادب ــ نشست «هم اندیشی درباره ادبیات زنانه» و جشن «بانوی فرهنگ» برای نکوداشت زنان نویسنده برگزار می‌شود.

نشست بررسی ادبیات زنانه

به گزارش ایکنا؛ به نقل از فرهنگسرای انقلاب اسلامی، نشست «هم‌اندیشی درباره ادبیات زنانه»  با حضور جمعی از بانوان اهل قلم و منتقدان ادبی  در فرهنگسرای انقلاب  امروز شنبه ۱۹ اسفند از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶  برگزار می‌شود.

در این نشست  راضیه تجار، منیژه آرمین، احسان عباسلو، بهناز ضرابی‌زاده و سارا عرفانی به ادبیات زنانه در ایران میپردازند.

بخش بعدی این برنامه «بانوی فرهنگ» آئین ویژه روز زن به میزبانی از بانوان نویسنده و اهل قلم است. در این برنامه که از ساعت ۱۶ روز شنبه در فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، رضا رفیع، طنزپرداز، به اجرای برنامه خواهد پرداخت و مرتضی درخشان(آقای رئیس جمهور) استند آپ کمدی اجرا خواهد کرد.  

شعرخوانی حامد عسگری بخش دیگری از این آئین خواهد بود.

همچنین محیا ساعدی، گوینده به خوانش بخش‌هایی از کتاب «یوما» نوشته مریم راهی می‌پردازد. این کتاب روایتی از زندگی حضرت خدیجه(س) است و ساعدی روایت گونه‌هایی از لحظه ولادت بانوی اسلام را در این نشست می‌خواند.

از دیگر بخش‌های این مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقه داستان کوتاه «نگاهی متفاوت به جایگاه زن و مادر» که توسط کانون «بانوی فرهنگ» برگزار شده، خواهد بود. این مراسم  همزمان با نخستین سالروز افتتاح کانون ادبی «بانوی فرهنگ» برپا میشود.  
 
کانون «بانوی فرهنگ» سال گذشته با حضور سارا عرفانی و فاطمه سلیمانی از نویسندگان و به همت فرهنگسرای انقلاب اسلامی با هدف تربیت بانوان نویسنده مسلمان در فرهنگسرای انقلاب اسلامی تشکیل شد.

فرهنگسرای انقلاب اسلامی در بزرگراه شهید نواب صفوی، تقاطع پل کمیل، ابتدای کمیل شرقی واقع شده است.

انتهای پیام

captcha