کد خبر: 3699289
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴

مدیریت زمان از امور قطعی زندگی هر فردی است

گروه اجتماعی- عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و مدیریت زمان از امور مسلم و قطعی زندگی هر فردی است و نبودن آن در زندگی باعث از بین رفتن فرصت‌ها و پشیمانی و تشویش است.

صمد بهروز، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز در گفت‌‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و مدیریت زمان از امور مسلم و قطعی زندگی هر فردی است و نبودن آن در زندگی باعث از بین رفتن فرصت‌ها و پشیمانی و تشویش است.

مدیریت زمان از امور قطعی زندگی هر فردی است
وی افزود: مهم‌ترین چیز در زند‌گی انسان که از ارزش والایی برخوردار است، وقت است و در واقع شیرازه حیات ما را تشکیل می‌دهد.
وی با استناد به آیه 105 سوره مائده خاطرنشان کرد: در این آیه می خوانیم: ‌ای كسانی كه ايمان آورده‌ايد مراقب خويشتن باشيد.
بهروز، از مهم ترین وظیفه انسان مسلمان در برابر وقت خویش گفت و ادامه داد: اولین و مهم ترین وظیفه انسان مسلمان در برابر وقت خویش آن است که آن را حفظ کرده و مراقب و مواظب آن باشد، باید بیشتر از مال از وقت مراقبت کرد، زیرا مال دوباره به دست می آید، ولی وقت بازگشت ندارد. باید از آن در مواردی که به سود سعادت خود و رشد و ترقی روحی و مادی آن باشد صرف کند و از آن بهره گیرد.
این استاد دانشگاه یادآور شد: اسلام به مباحثی همچون؛ عمر، فرصت و وقت اهمیت بسیار زیادی داده و سفارشات بسیاری درباره چگونگی استفاده مفید از اوقات بیان نموده است.
وی بااشاره به فرموده مولاعلی(ع) افزود: امیرالمومنین علی(ع) می فرمایند: برنامه‌ریزی باید همراه دورنگری و در نظر گرفتن تمام ابعاد موضوع باشد و الا از بی‌برنامگی زیان بارتر خواهد بود.
بهروز شناخت و ارج نهادن به وقت را ضروری دانست و تاکید کرد: وقت، گوهر گرانبهايی است كه ارزشمند‌تر از آن چيزی نيست؛ بنابراين، بايد آن راشناخت و ارج نهاد و از هر چه موجب اتلاف آن می‌شود؛ مانند سرگرمی های بيهوده، پرداختن به امور بی‌فايده، همنشينی با دوستان ناباب، بی‌نظمی در كار و امور ديگر، خودداری كرد. اين كه گفته‌اند: «وقت طلاست» درست نيست و بايد دانست كه ارزش وقت، بسيار بالاتر از طلاست.

انتهای پیام/

captcha