کد خبر: 3699309
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۴

سبک و کوچک کردن ازدواج و خانواده؛ یکی‎از گناهان کبیره تمدن غرب نسبت به بشریت

گروه اجتماعی ـ یکی‌از گناهان کبیره تمدن غرب نسبت به بشریت، این است که ازدواج را در چشم مردم سبک کرد. تشکیل خانواده را کوچک کرد، مثل لباس که عوض می‌کنند. قضیه زن و شوهری را این‌طور کردند.

به گزارش ایکنا از لرستان، امروز یکی‌از بزرگ‌ترین بلاهایی که گریبان کشورهای غربی را به‌شدت گرفته و آن‌ها را به وضعیت نامطلوب شدیدی دچار کرده، مسئله خانواده است. لذا هر مردی که شعار خانواده بدهد، از نظر غربی‌ها و به‌ویژه از نظر زنان در غرب، یک فرد مطلوب و یک مرد محبوب است. چرا؟ چون از تزلزل بنیاد خانواده رنج می‌برند؛ به‌خاطر این‌که متأسفانه غرب، خانواده، یعنی کانونی را که برای مرد و زن و به‌ویژه برای زن محیط امن و آرامش است، را از دست داده است.
مقام معظم رهبری سال 68 در دیدار با اقشار مختلف مردم و جمعی از پزشکان، پرستاران و کارکنان مراکز آموزش عالی و درمانی کشور در این رابطه فرمودند: «امروز، توده معمولی مردم آمریکا و اروپا، نه قدرتمندها و تبلیغات‌چی‌هایشان، از سست بودن بنیان خانواده رنج می‌برند. زن‌ها و مردها، در یک حد از متلاشی شدن خانواده‌ها رنج می‌برند و ناراحت‌اند و این، روز به روز تشدید می‌شود و البته آخرین ضربه است».
همچنین ایشان در همایش بزرگ بانوان در ورزشگاه آزادی به‌مناسبت جشن میلاد کوثر که مهرماه سال 76 در ورزشگاه آزادی برگزار شد، فرمودند: «بسیاری از خانواده‌ها متلاشی شده‌اند. بسیاری از زنان تا آخر عمر تنها زندگی می‌کنند، بسیاری از مردان زن مورد علاقه و مورد نظر خود را نمییابند و بسیاری از ازدواجها در اولین سالهای پیدایش از بین میرود».
امروز متأسفانه در غرب، انسان مشاهده می‌کند که کم‌کم کانون‌های خانواده یکی پس‌از دیگری دارد از هم می‌پاشد و از بین می‌رود. آثارش هم همین بی‌هویتی فرهنگی و فسادی است که امروز دچارش شده‌اند. روز به روز هم دارد بیش‎تر می‌شود و بقایای آن‌چه را که داشته‌اند، دارد از بین می‌رود.
در دنیای غرب و به‌ویژه در آمریکا و بعضی از کشورهای اروپای شمالی معروف است که بنیان خانواده خیلی متزلزل است ... وقتی بی‎عفتی رایج شد؛ یعنی مرد و زن این نیاز غریزی را در جایی غیر از خانواده، غیر از کانون خانواده، تأمین کردند، این کانون خانواده درواقع یک چیز بی‌معناست؛ یک چیز تحمیلی و تشریفاتی است؛ لذا از نظر عاطفی از هم جدا می‌شوند، حالا ظاهراً جدایی بین‌شان نیست، اما به هم علاقه و دلبستگی ندارند.
خانواده‌ها، آن‌جا گرم نیستند، خانواده اصلاً آن‌جا واقعیت ندارد. یک مرد و زن با هم در یک فضایی زندگی می‌کنند، اما از هم جدا هستند.
مقام معظم رهبری آبان‌ماه سال 85 در دیدار با دانشجویان در بیان مسائلی در رابطه با خانواده و جایگاه آن در غرب فرمودند: «اگر شما می‌شنوید که در برخی از کشورهای غربی، فرزند و پدر در یک شهر زندگی می‌کنند، اما فرزند از پدرش سال به سال احوالی نمی‌پرسد، خانواده‌ها دور هم جمع نمی‌شوند، کودکان از عطوفت‌های پدرانه و مادرانه برخوردار نمی‌شوند، زن و شوهرها جز به موجب یک قرارداد موقت، یکی قرارداد قانونی بسته شده است، کنار هم نمی‌نشینند؛ ... اگر این‌ها را شما می‌شنوید که در جایی هست و اگر این‌ها واقعیت دارد، این‌ها دیگر نشانه‌های پس‌رفت است».
در دنیای غرب با این‌که بسیاری از آن‌ها از علم و ثروت و سیاست‌های قوی در صدر حکومت‌ها برخوردار هستند، لکن زندگی آحاد مردم در مقیاس خانواده، زندگی بسیار رقت‌باری است. این اجتماعات فامیلی، اینکه بزرگ‌ترهای فامیل و کوچک‌ترهای فامیل دور هم جمع شوند، به هم محبت ورزند، با هم تبادل عاطفی داشته باشند، به هم کمک کنند، به هم برسند، همدیگر را از خود بدانند، برادر با برادر، خانواده‌ها با هم یگانه و یکی باشند، این‌طور چیزها خبری نیست. چه‌قدر زن‌ها تنها زندگی می‌کنند، زنی که تنهاست، از خانواده بریده و در یک آپارتمان زندگی می‌کند. شب برمی‌گردد در خانه تنهاست، صبح برمی‌خیزد تنهاست. نه اُنسی، نه همسری، نه فرزندی، نه نوه‌ای، نه خویشاوندی که با گرم بگیرد. انسان‌ها در آن محیط اجتماعی، تک زندگی می‌کنند. غالباً تنها هستند. چرا؟ چون محیط خانوادگی در آن جوامع فراموش شده است.

عملکرد غرب و فرهنگ غربی نسبت به خانواده

یکی‌از مشکلات دنیای غرب که به‌تدریج پایههای تمدن غرب را مثل موریانه میخورد و علیالرغم پیشرفت‌های صنعتی و علمیاش مشرف به سقوط و هلاکت است، البته در بلند مدت همین قضیه بیتوجهی به خانواده است. نتوانستند خانواده را حفظ کنند. در غرب، خانواده غریب، مورد بیاعتنایی و تحقیر شده است.
یکیاز گناهان کبیره تمدن غرب نسبت به بشریت، این است که ازدواج را در چشم مردم سبک کرد. تشکیل خانواده را کوچک کرد، مثل لباس که عوض میکنند. قضیه زن و شوهری را این‌طور کردند.
در دنیای غرب، بنیان خانواده متزلزل شده است، خانواده‌ها دیر تشکیل می‌شوند زود هم منهدم می‌شوند. فساد و فحشا روز به روز بیشتر میشود، اگر این اتفاق به‌طور کامل بیفتد، آن جامعه به بلایای عظیمی دچار خواهد شد، البته این‌طور بیماری‌ها و گرفتاری‌ها، چیزهایی نیست که ظرف پنج سال، یا 10 سال خودش را نشان بدهد، لکن بعد از گذشت سال‌های متمادی وقتی که اثر گذاشت، یک جامعه را به‌کلی منهدم و نابود می‌کند، ثروت‌های علمی و فکری و مادی و همه چیز را از بین میبرد. این آینده در انتظار بسیاری از کشورهای غربی است.
مقام معظم رهبری شهریورماه 79 در دیدار با گروه کثیری از بانوان در رابطه نگاه غرب به زن، فرمودند: «غربی‌ها زن را به ابتذال کشاندهاند و داخل خانواده او را هم اصلاح نکرده‌اند، مکرّر در مطبوعات آمریکایی و اروپایی، میزان بالای زن‌آزاری‌ها و شکنجه‌ها و بیماری‌ها منتشر شده است. فرهنگ غربی در مورد زن و بی‌بندوباری و به ابتذال کشاندن زنان آن مناطق، موجب شده است که بنیان خانواده، سست و متزلزل گردد و خیانت زن و مرد به یکدیگر، در داخل خانواده چندان مهم شمرده نشود. این گناه نیست؟ این خیانت به جنس زن نیست؟ با این فرهنگ، از همه دنیا هم طلبکارند، درحالی‌که باید بدهکار باشند».

علت تزلزل و مشکلات خانواده در غرب

مقام معظم رهبری دی ماه سال 70 در دیدار با اعضای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان، جمعی از بانوان پزشک متخصص و مسئولان کنگره حجاب اسلامی به‌مناسبت میلاد حضرت زهرا(س)، در رابطه با خانواده و نگرش غرب نسبت به آن، فرمودند: «مسئله خانواده که امروز یک مشکل اساسی در دنیاست، از کجا ناشی می‌شود؟ از نحوه نگرش به مسئله زن، یا از نگرش به ارتباط زن و مرد ناشی می‌شود. چرا خانواده که یک نهاد طبیعی و اساسی وجود بشری است، الان در دنیا اینقدر دچار بحران است؛ به‌طوری‌که اگر کسی در دنیای به اصطلاح متمدن غربی امروز، یک پیام ولو خیلی رقیق در رابطه با استحکام بنیان خانواده داشه باشد، از او استقبال می‌کنند؛ هم زنان استقبال می‌کنند هم مردان، هم کودکان استقبال می‌کنند!
اگر این یک قلم مسئله خانواده را شما در دنیا بررسی کنید و این بحرانی را که در مسئله خانواده وجود دارد، درست مورد توجه و کاوش قرار بدهید، می‌بینید که این ناشی از آن است که مسائل مربوط به ارتباطات دو جنس و هم‌زیستی دو جنس و روابط دو جنس حل نشده، یا به تعبیر دیگری، نگرش؛ نگرش غلطی است.
حالا ما که در مجموعه افکاری که مردان آنها را درست کرده‌اند، قرار می‌گیریم، می‌گوییم نگرش به مسئله زن درست نیست؛ می‌توان گفت نگرش به مسئله مرد درست نیست، یا نگرش به کیفیت دو جنس، یعنی هندسه قرار گرفتن دو جنس، نگرش غلطی است».
همچنین ایشان در همایش بزرگ بانوان که مهرماه سال 76 در ورزشگاه آزادی برگزار شد، فرمودند: «خانواده‌ها آن ریشه‌هاو پایه‌های عمیق را که در کشورهای ما وجود دارد، امروز کمتر در غرب دارند. آن خانواده‌ای که پدربزرگ، مادربزرگ، نوه‌ها، خویشاوندان، پسرعموها، دخترعموها و سایر شعبش با هم باشند، هم را بشناسند و با هم ارتباط داشته باشند، امروز در غرب بسیار بسیار کمیاب است. زن و شوهر هم با یکدیگر صمیمت لازم را ندارند. این بلایی است که با کارهای غلط، با حرکت افراطی از آن طرف که در مقابل افراط‌های قبلی انجام گرفت، برجامعه بشری نازل شد و بیشتر از همه بر سر زنان غربی آمد».
در دنیای غرب و به‌ویژه در آمریکا و بعضی از کشورهای اروپای شمالی معروف است که بنیان خانواده خیلی متزلزل است، چرا؟ علت این است که در آن جاها آزادی جنسی و بی‌بندوباری جنسی زیادتر است.
همچنین مقام معظم رهبری آذرماه سال 68 در دیدار با اقشار مختلف مردم و جمعی از پزشکان، پرستاران و کارکنان مراکز آموزش عالی و درمانی کشور، در رابطه با رسمی و قانونی شدن همجنس‌بازی، فرمودند: «امروز، در آمریکا و انگلیس، همجنس‌بازی رسمی و قانونی شده است و خجالت هم نمی‌کشند! کاری را انجام دادن که ما از نقل و حکایت آن شرم داریم و حیا می‌کنیم. مردم ما بدانند، آیا وقتی در کشوری ازدواج دو هم‌جنس با هم قانونی می‌شود، بنیان خانواده در این جامعه باقی خواهد ماند؟!».

انتهای پیام

برگرفته از کتاب «زن و بازیابی هویت حقیقی» گریده بیانات مقام معظم رهبری

captcha