سعید رحیمی، مسئول آموزش قرآنی و حدیثی جامعه المصطفی در گفتوگو با ایکنا؛ با اشاره به تاکید بر آموزش قرآن در جامعه المصطفی برای ریشهکنی بیسوادی قرآنی و تسلط طلاب به حداقل سواد قرآنی گفت: برای تحقق این مسئله دو سری آموزش های قرآنی به صورت عمومی و تخصصی در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: در بخش عمومی و در بخش مهارت تلاوت قرآن، روان خوانی، روخوانی؛ تجوید مقدماتی و ... در قالب شش واحد درسی ابلاغ شده و در حال انجام است.
رحیمی با بیان اینکه این شش واحد جزء دروس الزامی در جامعه المصطفی است بیان کرد: همه طلاب حوزه در تمامی مقاطع تحصیلی از بدو ورود تا خروج باید این شش واحد درسی را بگذرانند.
وی به آموزش تخصصی حفظ، اشاره و عنوان کرد: بخش دوم آموزش های قرآنی، آموزش حفظ قرآن به دو صورت ترتیبی و موضوعی است که آئین نامه های آن نیز ابلاغ شده است و فرایند حفظ قرآن، در 80 واحد درسی پیگیری و ارائه میشود.
مسئول آموزشهای قرآنی و حدیثی جامعه المصطفی اظهار کرد: این آموزش ها به صورت متناوب و تدریجی است و همه طلاب علاقه مند به حفظ با گذراندن هر مقداری از محفوظات در هر ترم، گواهینامه حفظ قرآن دریافت خواهند کرد.
وی افزود: تمامی طلاب الزاما باید دو واحد تثبیت حفظ را هم در هر ترم بگذرانند تا زمینه ای برای نگه داشتن محفوظات قرآنی آنان شود.
رحیمی عنوان کرد: حفظ متمرکز کل قرآن کریم و نهج البلاغه نیز در فرایند آموزشی جامعه المصطفی(ص) قرار دارد و کل قرآن و نهجالبلاغه را علاقهمندان میتوانند در یک دوره تحصیلی و همراه با دروس دیگر فرابگیرند.
وی افزود: در حفظ قرآن تدریجی نیز بخشی از یک تا سه جزء قرآن در هر ترم آموزش داده می شود و نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه و ادعیه و اذکار دیگری نیز در کنار آن به علاقهمندان ارائه میشود.
انتهای پیام