کد خبر: 3701968
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴

بازدید ۷ هزار نفر از مقبره‌الشعرای تبریز

گروه فرهنگی- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی از بازدید 7 هزار نفر از مقبره الشعرای تبریز خبر داد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان شرقی، به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد استان محمد محمدپور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی امروز در حاشیه نشست ستاد سفرهای نوروزی استان، اظهار کرد: ٦ هزار و ٨٢٧ نفر در این مدت از مقبره‌الشعرا بازدید کردند که بیشترین بازدید مربوط به سوم فروردین ماه با ٢ هزار و ٧٤٣ نفر بازدیدکننده است.

وی با اشاره به آمادگی ٥٦ امامزاده در استان برای پذیرایی و ارائه خدمات به زائران ادامه داد: در این راستا ٤٩ مسجد در تبریز و ٦١ مسجد در شهرستان‌ها آماده ارائه خدمات به نمازگزاران است.

محمدپور اظهار کرد: ٥٧ نمازخانه در پارک‌ها و اماکن گردشگری نیز فعال است همچنین برای اولین بار ١٣٠ کانون فرهنگی و هنری و کتابخانه مساجد در ایام نوروز برای ارائه خدمات فرهنگی به مسافران اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی درباره فعالیت سینماهای استان در تعطیلات نوروزی گفت: فیلم‌های مختلف در هفت نوبت در سینماها در حال اکران هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی افزود: همچنین برای سفره‌خانه‌های معرفی شده از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مجوز اجرای موسیقی زنده صادر شده است.

وی اظهار کرد: مقبره‌الشعرا، خانه پروین، موزه کاریکاتور و بهتونی از جمله اماکن فرهنگی مورد توجه گردشگران در طول تعطیلات نوروزی است.

انتهای پیام/

captcha