کد خبر: 3702983
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱

161 هزار نفر در مدارس و مراکز رفاهی استان یزد اسکان یافتند

گروه اجتماعی- مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد گفت: از 28 اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروزی 44 هزار و 916 خانوار با جمعیت 161 هزار و 699 نفر در مدارس و مراکز رفاهی استان یزد اسکان یافتند.

به گزارش ایکنا از یزد، عباسعلی دانافر، مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد با اعلام پایان کار ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان دریزد اظهار کرد: از28 اسفند ماه تا پایان تعطیلات نوروزی 44 هزار و 916 خانوار با جمعیت 161 هزار و 699 نفر درمدارس و مراکز رفاهی استان یزد اسکان یافتند.

دانافر افزود: در مجموع ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان یزد با بهره مندی از تمامی ظرفیت های خود در مراکز رفاهی و 412مدرسه زمینه اسکان 371 هزار و 908 نفرروز را درسراسر استان فراهم نمود .

مدیر کل آموزش و پرورش استان با توجه به ضریب ماندگاری مسافران در یزد گفت: میهمانان نوروزی به طور میانگین 2.3 در یزد حضور داشتند.

وی افزود: بنا به اعلام سامانه آماری وزارت آموزش و پرورش از نظر تعداد خانوار اسکان یافته در استان‌ها، استان یزد بعد از استان های فارس، اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، هرمزگان و بوشهر درجایگاه هفتم کشور قرار دارد.

دانافر درمورد رتبه بندی شهرستانهای استان از نظر آمار پذیرش نیز گفت: شهرستانهای زارچ، اشکذر، اردکان، میبد، مهریز، تفت، ابرکوه، خاتم، بافق و مروست بعد از ناحیه یک و ناحیه دو یزد به ترتیب بیشترین آمار اسکان مسافران را داشته اند.

یادآور می شود ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان استان یزد علاوه بر مراکز رفاهی و خانه های معلم 3800 هزار کلاس درس را در412 مدرسه به اسکان میهمانان نوروزی اختصاص داد و یک هزار 200 نفراز فرهنگیان اعم از عوامل ستادی ، اجرائی ، مدیران و سریداران مدارس در 17 پایگاه خدمات اسکان نوروزی را به میهمانان ارائه کردند.
منبع: آموزش و پرورش یزد

انتهای پیام

captcha