کد خبر: 3703029
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۹
حجت‌الاسلام حسنی:

میثاق با شهدا، میثاق با ولایت است/ وظیفه دانشگاه‌‌ها در تربیت نسلی متعهد

کانون خبرنگاران نبأ ــ رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل با بیان اینکه میثاق با شهدا، میثاق با ولایت است، گفت: شهدا جان خویش را در راه اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند و این مسئولیت ما را سنگین کرد چراکه باید در راستای تقویت نظام و انقلاب ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.

میثاق با شهدا، میثاق با ولایت است/ تربیت متعهدترین نسل در خدمت به جامعه اسلامی از وظایف دانشگاه‌ها

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، اعضای هیئت علمی، مدیران، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی طی مراسمی اولین روز کاری را با تجدید میثاق با شهدای گمنام این دانشگاه آغاز کردند.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبداله حسنی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل در این مراسم ضمن تبریک سال نو، گفت: همه ما مدیون شهدا هستیم و همین شهدا به ما عزت، شرف، آزادی و استقلال دادند.
وی با اشاره به اینکه امروز به برکت خون شهدا، کشورمان در دنیا حرف اول را می‌زند، ادامه داد: شهدا جان خویش را در راه اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند و این مسئولیت ما را سنگین کرد چراکه باید در راستای تقویت نظام و انقلاب ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به سنگینی وظایف و مسئولیت در دانشگاه‌ها، افزود: باید بهترین، متعهدترین و متخصص‌ترین نسل را در دانشگاه‌ها تربیت کنیم تا بتوانند به جامعه اسلامی خدمت کنند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل عنوان کرد: طبق فرمایش امام خمینی(ره) بهترین سنگر مسجد است زیرا موجب رشد انسان در ابعاد مختلف می‌شود.
وی با بیان اینکه باید به جهت خدمت در مرکز علم و دانش خدا را شاکر باشیم، ادامه داد: ائمه اطهار(ع) برای تربیت مردم رسالت داشتند و دانشگاه هم محل تعلیم و تربیت است.
گودرز صادقی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این مراسم گفت: تصمیم ما بر این است که کالاهای مصرفی دانشگاه را از تولیدات داخلی خریداری کنیم هر چند قبلا هم این چنین بود.
وی با بیان اینکه سال گذشته برای دانشگاه محقق اردبیلی سال خوبی بود، تصریح کرد: البته در این مورد کارکنان بهتر می‌توانند قضاوت کنند ولی تصمیم ما بر این است که برنامه‌های علمی، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی را تقویت و تشدید کنیم.
صادقی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی به هیچ شخص حقیقی و حقوقی بدهی ندارد، اظهار کرد: معمولا رسم بر این است که میزان رضایت کارکنان از مسئولان مورد سنجش قرار می‌گیرد اما باید میزان رضایت مسئولان از کارکنان هم مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه شخصا از کارکنان دانشگاه اعم از کارمندان و اعضای هیئت علمی راضی هستم، اضافه کرد: فضایی در دانشگاه ایجاد شده است که بدون هیچ استرس و اضطرابی کار می‌کنیم و این سبب می‌شود که راندمان کاری بالا رود.
صادقی افزود: شهدا برای همه ما الگو هستند و ما در مسئولیت خود باید به گونه‌ای عمل کنیم که شرمنده شهدا و ایثارگری‌های آنها نباشیم.
بهزاد زارع
انتهای پیام

خبرنگار:
ناهید ارنجی
captcha