کد خبر: 3703752
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۵

گره بیکاری با ایجاد منطقه آزاد سیستان باز می‌شود

گروه اجتماعی- نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد منطقه آزاد سیستان می‌تواند گره بیکاری را در استان باز کرده و تاثیر بسزایی در رونق اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم منطقه داشته باشد.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، علیم یارمحمدی، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جمع خبرنگاران، گفت: ایجاد منطقه آزاد سیستان می‌تواند گره بیکاری را در استان باز کرده و تاثیر بسزایی در رونق اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم منطقه داشته باشد.
وی ادامه داد: در صورت تصویب طرح و ایجاد منطقه آزاد سیستان، رشد صورت گرفته در بندر و منطقه آزاد چابهار نیز تکمیل می‌شود و اثر مطلوبی در توسعه استان خواهد داشت.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: انجام پروژه‌های بزرگ عمرانی و تأمین زیرساخت‌های توسعه، هزینه بالایی دارد و نیاز به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، لذا رسانه‌ها باید در زمینه جذب سرمایه‌گذار، مسئولان را یاری کنند.
وی افزود: استان ما جزء امن‌ترین استان‌های کشور است و رسانه نیز باید این امنیت را به تصویر بکشد تا سرمایه‌گذار از این لحاظ، دغدغه نداشته باشد. مسئولین و مدیران ما نیز باید به‌دنبال سرمایه‌گذار باشند تا هرچه بیشتر بتوان از ظرفیت‌های استان بهره برد.
یارمحمدی همچنین با اشاره به تأثیر مرز در کسب‌وکار مردم منطقه، بیان کرد: مردم استان سال‌ها از مرز تأمین معاش می‌کردند و بسته شدن آن موجب بیکاری عده زیادی شده است، امیدواریم برای راه‌اندازی مجدد کسب‌وکار مردم و در عین حال جلوگیری از قاچاق، تدابیری اندیشیده شود.

انتهای پیام

captcha