کد خبر: 3703809
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲

تمدید مهلت ثبت‌نام در چهل ویکمین دوره مسابقات سراسری قرآن در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از تمدید مهلت ثبت‌نام چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم تا 10 اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: مهلت ثبت‌نام چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم تا 10 اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.
وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در دو بخش آوایی و بخش معارفی برگزار می‌شود، افزود: ثبت‌نام در بخش معارفی تا ۱۰ اردیبهشت و در بخش آوایی مسابقات در رشته‌های حفظ و قرائت و اذان و دعاخوانی تا ۳۰ فروردین ماه تمدید شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان اعلام کرد: بخش آوایی انفرادی چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه بزرگسالان شامل رشته‌های حفظ پنج، ۱۰، ۲۰ و حفظ کل، قرائت، ترتیل ، دعاخوانی و اذان ویژه آقایان است.
وی با اشاره به اینکه در رشته‌های معارفی شامل تفسیر نمونه سوره حجر، حفظ و معارف موضوعی قرآن کریم و حفظ و معارف احادیث در سراسر کشور برگزار می‌شوئ، بیان کرد: شرکتکنندگان مجاز هستند به صورت همزمان در یکی از رشت‌های آوایی انفرادی و معارفی شرکت کنند.
حجت‌الاسلام نوروزی با بیان اینکه آزمون رشته‌های معارفی در مرحله شهرستانی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، افزود: داشتن تابعیت ایرانی در مسابقات فردی و گروهی، عدم اشتغال به تحصیل در مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش، داشتن حداقل سن ۱۸ سال و حداکثر ۴۰ سال از شرایط شرکت در این مسابقه است.
وی در پایان یادآور شد: علاقه مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این دوره از مسابقات به سایت رسمی مسابقات قرآن به آدرس quraniran.ir و یا به ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌ها مراجعه کنند.
انتهای پیام

captcha