کد خبر: 3704009
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۵

گزارشی از عملکرد اتحادیه قرآن و عترت استان قم در نیمه دوم سال 96

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ گزارشی از عملکرد اتحادیه قرآن و عترت استان قم طی نیمه دوم سال گذشته ارائه می‌شود.

زهرا سادات عامری، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به برنامه‌ها و فعالیت‌های سال 96 این اتحادیه در شش ماهه دوم گفت: از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به برپایی همایش اربعینی حسینی در جمکران طی بازه زمانی یک روزه اشاره کرد. این مراسم با حضور قاریان و حافظان و اجرای گروه‌های تواشیح، کرسی‌های تلاوت و مسابقات قرآن همراه بود که به همت اتحادیه و با مشارکت 10 مؤسسه قرآنی استان طی آبان‌ماه اجرا شد.
وی ادامه داد: طی این مراسم نیز دو غرفه با موضوع نقاشی کودکان با موضوع قیام امام حسین(ع) برپا شد که طی آن جوایزی نیز اهدا شد. همچنین دو کرسی تلاوت قرآن در صحن اصلی مسجد مقدس جمکران با حضور بیش از 400 قاری و حافظ و علاقه‌مندان برپا شد.
عامری تصریح کرد: نخسین هم اندیشی مؤسسات قرآن و عترت با دعوت از 103 مدیر مؤسسه نیز پنجم بهمن‌ماه سال 96 در سالن اجتماعات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان با همکاری این اداره و مؤسسات و همراه با ارائه گزارش مدیرعامل اتحادیه قرآنی و رئیس هیئت مدیره این استان، برگزار شد.
وی بیان کرد: دوره خبرنگاری به مدت 12 روز با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ویژه مدیران و روابط عمومی مؤسسه و با حضور حدود 40 مؤسسه، 23 بهمن‌ماه در مصلای قدس ویژه بانوان و آقایان برگزار شد که در پایان نیز مدرک معتبر به انها ارائه شد.
مدیر عامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان قم بیان کرد: طی هفته قرآن و عترت نیز اتحادیه مجری طرح‌های قرآنی طی این هفته بود که با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امور خیریه استان و تبلیغات اسلامی استان مسابقات برگزار شد. این مسابقات در رشته‌های حفظ پنج، 10، 20 و کل و همچنین قرائت و تفسیر و تواشیح و سرود‌های بی‌آهنگ برگزار شد.
وی با اشاره به دیگر برنامه‌های سال 96 این اتحادیه، اظهار کرد: همایش سبک زندگی اسلامی نیز از دیگر برنامه‌های بود که در آن از پیرغلامان عرصه قرآن و عترت که صد ساله شده‌اند، تجلیل به عمل آمد. این برنامه‌ها با همکاری اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان، سازمان تبلیغات اسلامی استان و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اتحادیه قرآنی اجرا شد.
عامری عنوان کرد: همچنین محفل انس با تفسیر قرآن کریم در مؤسسه نورالیقین با همکاری مؤسسه نورالیقین و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان و اتحادیه مدغم قرآنی این استان برگزار شد و است و همچنین برپایی همایش الگوی رقتاری حضرت فاطمه زهرا(س) در خانواده و جامعه در مؤسسه عشاق الزهرا (س) به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و تجلیل از قعالان قرآنی و اهدای جوایز نیز از دیگر برنامه‌هایی است که می‌توان به آن اشاره کرد.
وی اظهار کرد: تشکیل کارگروه حفظ و ترتیل و قرائت، کارگاه سبک زندگی، کارگاه‌های تفسیر وتدبر در قرآن از دیگر برنامه‌هاییست که می‌توان آن را اشاره کرد.همچنین برنامه‌هایی را در مسجد مقدس جمکران برای زوار همراه با اجرای محافل قرآنی، مسابقات و کرسی‌های تلاوت قرآن در ایام نورز با همکاری اتحادیه و با بهره‌مندی از ظرفیت مؤسسات تشکل‌های قرآنی برپا شد.
عامری با اشاره به فعالیت 103 مؤسسه قرآنی در سطح استان، اظهار کرد: فعالیت‌های قرآنی در سطح استان با همکاری سه دستگاه قرآنی و مشارکت اتحادیه انجام می‌شود.
انتهای پیام

captcha