کد خبر: 3704245
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳
معاون عملیات ستاد مردمی جبهه فرهنگی قزوین:

همت مضاعف در نشر هنر انقلاب اسلامی داشته باشیم

گروه فرهنگی- معاون عملیات ستاد مردمی جبهه فرهنگی قزوین گفت: شهید سید مرتضی آوینی به‌عنوان یک هنرمند متعهد حق خود را در راه اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی ادا کرد و ما امروز باید به‌عنوان ادامه‌دهنده راه آن شهید بزرگوار بتوانیم در نشر هنر انقلاب اسلامی همت مضاعف داشته باشیم.

به گزارش ایکنا از قزوین، محمد خورشیدی معاون عملیات ستاد مردمی جبهه فرهنگی قزوین اعلام کرد: هم‌زمان با سالروز شهادت سید مرتضی آوینی و هفته هنر انقلاب اسلامی مراسم تجلیل از هنرمندان منتخب و متعهد جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی قزوین با حضور آیت‌الله عابدینی نماینده ولی‌فقیه در استان و احسان محمدحسنی رئیس سازمان رسانه‌ای و هنری اوج برگزار می‌شود.
وی گفت: شهید سید مرتضی آوینی به‌عنوان یک هنرمند متعهد حق خود را درراه اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی ادا کرد و ما امروز باید به‌عنوان ادامه‌دهنده راه آن شهید بزرگوار بتوانیم در نشر هنر انقلاب اسلامی همت مضاعف داشته باشیم.
معاون عملیات ستاد مردمی جبهه فرهنگی قزوین با اشاره به اینکه هنر انقلاب اسلامی به‌عنوان یک ارزش فرهنگی در کشور باید نقش اساسی داشته باشد، تصریح کرد: هم‌زمان با سالروز شهادت سید مرتضی آوینی و هفته هنر انقلاب اسلامی مراسم تجلیل از هنرمندان منتخب و متعهد جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در قزوین برگزار می‌شود.
خورشیدی با تأکید بر اینکه این مراسم 21 فروردین با حضور هنرمندان جوان و پیشکسوتان عرصه هنر انقلاب اسلامی استان برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: سخنرانی آیت‌الله عابدینی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه قزوین و استفاده از رهنمودهای ایشان و نشست تخصصی با موضوع ویژگی‌های هنر ارزشی و انقلابی و نقش هنرمندان متعهد در جامعه امروز از دیگر برنامه‌های این مراسم خواهد بود.
انتهای پیام

captcha