کد خبر: 3704542
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳

زندگی‌نامه «علی‌اصغر شعرباف» زیور طبع یافت

گروه ادب ــ انجمن آثار و مفاخر فرهنگی زندگی‌نامه و خدمات علمی و فرهنگی زنده‌یاد علی‌اصغر شعرباف را به قلم کارشناسان این مرکز در قالب کتاب منتشر کرد.

زندگی‌نامه «علی‌اصغر شعرباف» زیور طبع یافت

به گزارش ایکنا؛ زندگی‌نامه و خدمات علمی و فرهنگی زنده‌یاد علی‌اصغر شعرباف در قالب کتاب منتشر شد. این اثر به کوشش انجمن آثار و مفاخر فرهنگی منتشر شده است. شعرباف معمار سنتی،‌ مقرنس‌ساز و عضو پیوسته فرهنگستان هنر بوده است.

هندسه حیات معقول، خلاقیت عاشقانه معمار سنتی ایران، از تبار مقرنس‌سازان و گره‌کشان عاشق، استاد علی‌اصغر شعرباف وارث معماری سنتی،‌ منش و روش مرحوم استاد علی‌اصغر شعرباف،‌ استاد علی‌اصغر شعرباف؛ استاد برجسته هنرهای وابسته به معماری سنتی،‌ نقش هندسه در هنرهای اسلامی، معماری ایرانی ـ اسلامی و هویت‌بخشی شهری،‌ بررسی انواع پلان‌ بَشن و گنبد و نحوه اتصال آنها در برج مقبره‌های ایران،‌ آخرین کلاس‌ استاد شعرباف، سال‌شمار زندگی استاد علی‌اصغر شعرباف،‌ تصاویر و تاریخ بزرگداشت‌ها و فهرست زندگی‌نامه‌ها از جمله عناوین فهرست این کتاب به شمار می‌آیند.

نادره جلالی در یکی از مطالب این کتاب چنین نوشته است: «علی‌اصغر شعرباف در 12 اردیبهشت‌ماه 1310 ش در تهران متولد شد. جد وی، استاد اکبر شعرباف، از استادکاران معماری سنتی و ساکن کاشان بود و پسری به نام عباس داشت که متولد کاشان بود و بعدها به تهران آمد و اغلب در بازار تهران مشغول تعمیرات و پی‌بندی پایه‌های عمارات و بناهای بازار شد و به دلیل توانایی در جابجایی پایه‌ها از زیر طاق‌ها و اتصال اجزای معماری به یکدیگر،‌ لقب پیوند گرفت و به حاج‌عباس پی‌بند معروف شد...»

داستان زندگی این خاندان در این کتاب به صورت مفصل شرح داده شده و از فعالیت‌های معماری و کارهایی که صورت داده‌اند نیز سخنان بسیاری در کتاب درج شده است.

این کتاب در 189 صفحه،‌ به بهای 120 هزار ريال و در 500 نسخه به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

captcha