کد خبر: 3704866
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹
قادری بیان کرد:

تنگنای مالی مؤسسات قرآنی نیازمند یاری خیران/ پذیرش سالانه 4000 قرآن‌آموز در مؤسسه ثقلین یزد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد گفت: تنگنای شدید مالی مؤسسات فعالیت آنها را تحت تأثیر قرار داده است که انتظار می‌رود خیّران با حمایت‌های خود مؤسسات را یاری کنند.

حسین قادری، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به گزارشی از فعالیت‌ این مؤسسه در سال گذشته، گفت: این مؤسسه فعالیت خود را از سال 73 در عرصه آموزش قرآن و معارف اهل‌ بیت(ع) آغاز کرده است.
وی عنوان کرد: این مؤسسه که فعالیت‌هایش در حوزه آموزش، پژوهش، تبلیغ و ترویج است، در سال 78 به‌عنوان مؤسسه‌ای مستقل، عام‌المنفعه و غیرانتفاعی و به‌عنوان مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد به ثبت رسید.
قادری با اشاره به اینکه حدود 25 سال از فعالیت این مؤسسه می‌گذرد، بیان کرد: در حال حاضر 45 پرسنل و بیش از 220 مربی در نمایندگی‌های جامع در شهرستان‌های مهریز و میبد و دیگر مراکز وابسته شامل مهدکودک قرآنی نورالثقلین شهرستان مهریز، مرکز پیش‌دبستانی و دبستان قرآن دخترانه غیردولتی ریاحین مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به پذیرش بیش از چهار هزار قرآن‌آموز طی هر سال در این مرکز، اظهار کرد: این مؤسسه در سال 96 دارای دستاوردهایی چون برگزاری طرح‌های آموزشکده، هدایت، تفسیر و تربیت مؤثر، پیشرفت محسوس در مراکز وابسته و ارائه خدمات متنوع فرهنگی و آموزشی، راه‌اندازی نمایندگی جامع مؤسسه در شهرستان میبد پس از حدود سه سال تعطیلی و افزایش ضریب نفوذ مؤسسه در سطح جامع، استان و کشور است.
مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی ثقلین یزد با اشاره به رویکرد این مرکز مردمی در سال جدید، تصریح کرد: رشد کمی و کیفی مؤسسه در تمامی طرح‌ها و مراکز وابسته و نمایندگی‌های جامع، رایزنی و بررسی و پیگیری راه‌حل‌ها برای رهایی از مشکلات مالی مؤسسه و سعی در تأمین فضاهای آموزشی جدید از طریق وقف یا اهدا توسط خیّران متمکن از جمله مواردی است که طی سال 97 مدنظر قرار گرفته شده است.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان یزد در ادامه از نیاز شدید مؤسسات قرآنی استان به منابع مالی پایدار خبر داد و گفت: بزرگترین مشکل مؤسسه ثقلین و سایر مؤسسات قرآنی استان یزد در این سال‌ها و به‌ویژه در سال 1396 عبارت بود از تنگناهای شدید و کسری بودجه است که متأسفانه بر بسیاری از فعالیت‌های مؤسسه و دیگر تشکل‌های قرآنی ـ مردمی سایه انداخته است و از دیگر سو کمبود فضای آموزشی برای مراکز وابسته، نمایندگی‌ها و طرح‌های آموزشی مؤسسه از دیگر موارد قابل تأمل است.
وی عنوان کرد: انتظار می‌رود خیّران با حمایت‌های خود مؤسسات را یاری کنند البته این یاری رساندن به منزله کمک‌رسانی به گسترش فرهنگ والای قرآن و عترت در سطح جامعه است.
انتهای پیام

captcha