گروه اقتصادی- معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان مرکزی گفت: در سال 96 عملکرد مراکز نیکوکاری کمیته امداد رشد صددرصدی داشته است.
رمضانعلی جلالی، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان مرکزی، در گفتوگو با ایکنا از استان مرکزی، با بیان اینکه شناسایی فقرا و خیرین و برقراری ارتباط بین این دو گروه اصلیترین وظیفه مراکز نیکوکاری است، گفت: طی سال گذشته عملکرد مراکز نیکوکاری کمیته امداد رشد صددرصدی داشته است.
وی مطرح کرد: عملکرد مراکز نیکوکاری در سال گذشته بیش از 10 میلیارد و 35 میلیون تومان بوده که به نسبت سال قبل با مبلغ 4 میلیارد و 190 میلیون تومان رشد صددرصدی داشته است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان مرکزی افزود: از کمکهای جمعآوری شده از مراکز نیکوکاری یک میلیارد و 245 میلیون و 499 هزار تومان به صورت نقدی و هفت میلیارد و 698 میلیون و 634 هزار تومان به صورت غیر نقدی بوده است.
جلالی در ادامه با اشاره به اینکه مؤسسات خیریه به صورت کاملاً مردمی فعالیت میکند، افزود: کمیته امداد تنها وظیفه ایجاد سیستم هدایت، نظارت و پشتیبانی مراکز را در صورت لزوم بر عهده دارد.
وی ضمن تشکر از مردم خیر استان گفت: عملکرد مراکز نیکوکاری در سال 96 بیانگر این است که مراکز نیکوکاری از مقبولیت و اعتماد مردمی برخوردار است.
انتهای پیام