کد خبر: 3705066
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶
از سوی مؤسسه امیرالمومنین(ع)؛

نام‌نویسی کارگاه آموزشی «مهدویت» شروع شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ ثبت‌نام دوره آموزشی یک روزه «مهدویت» در قالب اردوی زیارتی- سیاحتی قم و جمکران ویژه بانوان انجام می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام حسن زاده، مدیر مؤسسه امیرالمومنین(ع) کاشان گفت: ثبت‌ نام دوره آموزشی یک روزه «مهدویت» در قالب اردوی زیارتی- سیاحتی قم و جمکران ویژه بانوان، از نیمه فروردین تا اول اردیبهشت ماه ۹۷ توسط مؤسسه امیرالمومنین(ع) کاشان انجام می شود.
وی ضمن اشاره به اشاعه هر چه بیشتر معارف و فرهنگ مهدویت به عنوان هدف کلی برگزاری این دوره، افزود: دانش‌افزایی و توانمندسازی افراد در مباحث مهدوی از دیگر اهداف برگزاری این دوره به شمار می‌رود.
حسن زاده با تاکید بر این که ثبت‌ نام عموم افراد در این دوره آزاد است، افزود: این کارگاه آموزشی روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت ماه در«مجتمع یاوران مهدی(عج)» شهر جمکران به صورت شش جلسه آموزشی در صبح و بعد از ظهر تشکیل می‌شود.

نام‌نویسی کارگاه آموزشی «مهدویت» شروع شد
مدیرعامل مؤسسه برتر کشور درباره محتوای این دوره عنوان کرد: ضرورت مباحث مهدویت، مهدی در قرآن، انتظار و وظایف منتظران، حکومت غیبت و علل آن و علائم و شرایط ظهور از جمله موضوعات آموزشی این دوره یک روزه است.
وی با اشاره به این که این دوره با اعطای گواهی‌نامه همراه است؛ ادامه داد: ظرفیت ثبت‌ نام کارگاه آموزشی مهدویت ۴۰ نفر تعیین شده است و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به شعبه یک واقع در کاشان، خیابان اباذر، جنب ساختمان مرکزی شهرداری، کوی شهید قطان و یا تماس با شماره تلفن‌های ۵۵۴۴۶۳۲۳ -۵۵۴۶۴۴۴۵ جهت ثبت نام اقدام کنند.

انتهای پیام

خبرنگار:
سمیه عیادی
captcha