کد خبر: 3705440
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱

مراسم تداوم عاشقی؛ دورهمی زائران سرزمین نور

کانون خبرنگاران نبأ ــ مراسم تداوم عاشقی، دورهمی زائران سرزمین نور همزمان با جشن مبعث پیامبر(ص) و تولد شهید ابراهیم هادی، ۲۷ فروردین ماه برگزار می شود.

مراسم تداوم عاشقی؛ دورهمی زائران سرزمین نور

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم تداوم عاشقی، دورهمی زائران سرزمین نور همزمان با جشن مبعث پیامبر(ص) و تولد شهید ابراهیم هادی،۲۷ فروردین ماه ساعت ۱۴ در ساختمان ابن سینا- بلوک B برگزار می شود.

شهید ابراهیم هادی در عملیات والفجر مقدماتی پنج روز به همراه بچه های گردان کمیل و حنظله در کانالهای فکه مقاومت کردند اما تسلیم نشدند.
سرانجام در ۲۲ بهمن سال ۶۱ بعد از فرستادن بچه های باقی مانده به عقب، تنهای تنها با خدا همراه شد. دیگر کسی او را ندید.
او همیشه از خدا می خواست گمنام بماند. چرا که گمنامی صفت یاران خداست. خدا هم دعایش را مستجاب کرد. ابراهیم سالهاست که گمنام و غریب در فکه مانده تا خورشیدی باشد برای راهیان نور.
یاد آور می شود، این مراسم به همت بسیج دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران برگزار می شود.

فرهاد زمانی

انتهای پیام

captcha