کد خبر: 3709642
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۷
دارابی:

ایران خاستگاه تولیدات دینی در عرصه پویانمایی است/ مقابله فرهنگی؛ راهکار مبارزه با تولیدات غربی

گروه هنر ــ معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما با اشاره به قدمت ایران در عرصه پویانمایی که به 5200 سال می‌رسد، تصریح کرد: هیچ کشوری همچون ایران شایسته و سازنده محصولات دینی و اخلاقی پاک نیست.

ایران خاستگاه تولیدات دینی در عرصه پویانمایی است

علی دارابی، معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ در پاسخ به اینکه صنعت فیلمسازی و انیمیشن از صنایع قدرتمند در جهان است که بسیاری از دشمنان ما با استفاده از آن سعی در تضعیف اعتقادات کودکان و نوجوانان دارند؛ بر این اساس پس از برداشتن گام اول در برگزاری جشنواره پویانمایی توسط سازمان صدا و سیما، چه چشم‌اندازی را برای قدرتمند کردن این صنعت در نظر دارید، اظهار کرد: اگر چه پویانمایی و انیمیشن از قرن 20 ابداع شد و در طول این قرن تکامل یافت و عالمگیر شد و قدرتی که الان در اثرگذاری بر مخاطبان خود دارد بسیار بالاست، اما ایرانیان در این زمینه دارای پیشینه و سابقه 5200 ساله هستند.

وی با بیان این مطلب که قدمت ایرانیان در این عرصه به عصر برنز می‌رسد و ظروف سفالی که در آثار شهر سوخته واقع در سیستان و بلوچستان وجود دارد گویای این مسئله است، ادامه داد: نکته دیگر در این باره، توانمندی ایران در استان‌های مختلف و بخش‌های متفاوت خصوصی و دولتی است.

دارابی گفت: اگر ما به دنبال تولیدات دینی و اخلاقی پاک هستیم، بی‌تردید هیچ کشوری غیر از جممهوری اسلامی ایران در وهله اول و گام نخست برای تولیدات چنین محصولاتی وجود ندارد و لایق نیست.

وی به بازدید مقام معظم رهبری در دهه 70 از سازمان صدا و سیما یاد کرد و افزود: انتظاری که ایشان داشتند این بود که ایران باید قطب دینی انیمیشن دنیا شود. این خواسته، منشأ جهت‌گیری بزرگی برای این کار است و امیدوارم و آرزو می‌کنم به این مرحله برسیم.

دارابی تاکید کرد: برای رسیدن به این امر مهم، باید همه کشور بسیج شود؛ زیرساخت‌ها، امکانات، بودجه و اعتبار و از همه مهمتر سیاستگذاری‌ها که باید در این زمینه صورت گیرد، همچنین دپارتمان‌ها و دانشگاه‌هایی که باید در زمینه علمی ایجاد شود، از آن جمله به شمار می‌رود که در بسیج همگانی امکانپذیر است.

وی گفت: تصور من آن است که برپایی جشنواره نخست می‌تواند موضوع پویانمایی و اهمیت آن را برای جامعه ما توصیف کند که در چه وضعیتی به سر می‌بریم و نگاه مخاطبان را به آن معطوف کند. همچنین با تاسیس دبیرخانه دائمی این جشنواره ضمن همکاری نهادهای مختلف به ویژه آموزش و پرورش که نهاد اصلی در این زمینه است، می‌توان گام‌های جدیدتری در این زمینه برداشت.

دارابی اظهار کرد: ما یک جلسه مشترک با وزارت آموزش و پرورش داشتیم که موضوع یاد شده را در آنجا مطرح کردیم و قرار ما بر این است که طبق توافق صورت گرفته، کارگروه مشترک میان صدا و سیما و وزارت آموزش و پرورش برای همکاری متقابل که وجود دارد، به ویژه درباره پویانمایی که بسیار مهم است تشکیل شود و امیدوارم بعد از این جشنواره، اولین گام عملی این موضوع را برداریم.

انتهای پیام

captcha