کد خبر: 3709667
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳

آغاز مرحله مقدماتی مسابقات قرآن نهاجا

آغاز مرحله مقدماتی مسابقات قرآن نهاجا گروه مسابقات ــ همزمان با روز ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان، مرحله مقدماتی مسابقات قرآن نیروی هوایی ارتش از امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در همه سطوح برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد سیدیان، معاون تبلیغات و روابط عمومی نیروی هوایی ارتش ضمن بیان این مطلب و با اشاره به روز ولادت حضرت علی‌اکبر(ع)، گفت: آن حضرت از لحاظ اخلاق، چهره زیبا و شیوه تلاوت قرآن به رسول خدا(ص) شباهت داشت و امام حسین(ع) گاهی به او می‌فرمود «علی جان برایم قرآن بخوان تا بهره‌مند شوم».
وی با اشاره به آغاز مرحله مقدماتی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه، عنوان کرد: در کنار این رقابت‌ها نیز هجدهمین دوره مقدماتی بانوان شاغل، همسران و فرزندان کارکنان و همچنین هفدهمین دوره مقدماتی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری و هنرآموزان فرماندهی آموزش‌های هوایی شهید خضرایی برپا می‌شود.
معاون تبلیغات و روابط عمومی نهاجا افزود: این مسابقات از هشتم اردیبهشت‌ماه به مدت دو روز به صورت همزمان در تمامی یگان‌ها و مقرهای نیرویی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور برپا خواهد شد.
وی با اشاره به رشته‌های این دوره از مسابقات، عنوان کرد: این مسابقات در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل، اذان، حفظ نیم جزء، 1، 3، 5، 10، 15، 20 و 25 جزء و همچنین حفظ کل برگزار می‌شود.
انتهای پیام

خبرنگار:
سمیرا باباجهد انصاری
captcha