کد خبر: 3710086
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۴

تعالیم بلند قرآنی مبنای حرکت برای توسعه فرهنگی باشد

تعالیم بلند قرآنی مبنای حرکت برای توسعه فرهنگی باشد گروه فرهنگی- مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: تعالیم قرآنی باید مبنای حرکت برای توسعه فرهنگی باشد و تنها با سردادن شعار نمی‌توان کاری را از پیش برد.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام مختار کرمی مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان که با حضور بانوان عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، اظهار کرد: جلسات متعددی در مرکز استان کردستان و سایر شهرستان‌ها با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس برگزار شد چرا که کمیسیون فرهنگی برای تقسیم بودجه و نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی کشور برنامه‌ریزی می‌کنند و با این بازدید و دیدارها از نزدیک آثار خود را در استان‌ها می‌بینند.
وی با اشاره به تاریخچه‌ای از کردستان افزود: استان کردستان مردمی مهمان‌نواز، باصداقت و قدردان دارد و مسوولانی که با نیت خالص خدمت کرده‌اند مردم هم قدرشناسشان بوده‌اند.
وی کردستان را دارای شخصیت‌های برجسته در حوزه‌های مختلف دانست و بیان کرد: بانو مستوره اردلان از شخصیت‌های برجسته کردستان بوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اهمیت فرهنگ در جامعه افزود: کسی که برای فرهنگ کار می‌کند نباید سیاسی کار کند چرا که به دین لطمه می‌زند.
حجت‌الاسلام کرمی تشکیل جمعیت بانوان فرهیخته کردستان را یکی از تشکل‌های تبلیغات اسلامی استان عنوان و بیان کرد: موضوع حقوق زنان نباید بستری برای جریان‌ها قرار گیرد چرا که از موضوع حقوق زنان به‌ویژه در انتخابات سواستفاده می‌شود.
وی ادامه داد: بعنوان مسلمان و پیرو سنت پیامبر باید براساس تعالیم نورانی اسلام و قرآن حرکت کنیم و بدانیم با سردادن شعار کاری از پیش نخواهد رفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اعلام کرد: زنان مسلمان ما نقش خود را در جامعه به خوبی ایفا می‌کنند اما این قشر ما همواره احساس ظلم می‌کنند و باید این حس میان زنان از بین برود.
وی بیان کرد: در حوزه حقوق زنان اسلام برای مردم بد تبیین شده است در حالیکه اشکال از مبلغ است که با برداشت خود اسلام را تبلیغ کرده‌اند و این افراد باید پاسخگوی فردای قیامت باشند.
حجت‌الاسلام کرمی یادآور شد: در خصوص حجاب نیز به گونه‌ای برخورد کردیم که عده‌ای انگار مخالف هستند در حالیکه هر کسی به سلیقه خود حجاب را تعریف کرده و باید بر اساس سیره پیامبر و قرآن حجاب را تبیین کنیم.
انتهای پیام

captcha