کد خبر: 3710587
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹

ایجاد اشتغال در جامعه زمینه تحقق شعار سال را فراهم می‌کند

ایجاد اشتغال در جامعه زمینه تحقق شعار سال را فراهم می‌کند گروه اجتماعی- مدیرکل زندان‌های کردستان گفت: حمایت از کالای ایرانی زمانی محقق می شود که زمینه ایجاد اشتغال در جامعه و در ادامه تولید کالای ایرانی فراهم شود تا به این ترتیب ضمن حرکت در مسیر منویات مقام عظمای ولایت، شاهد توسعه اشتغال در کشور نیز باشیم.

به گزارش ایکنا از کردستان، اسحاق ابراهیمی، مدیرکل زندان‌های کردستان امروز، 10 اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران استان کردستان، نامگذاری سال 97 از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان «سال حمایت از کالای ایرانی» را نشان دهنده توجه ویژه معظم له به آسیب‌های اجتماعی به خصوص «معضل بیکاری» عنوان و اظهار کرد: حمایت از کالای ایرانی زمانی محقق می شود که زمینه ایجاد اشتغال در جامعه و در ادامه تولید کالای ایرانی فراهم شود تا به این ترتیب ضمن حرکت در مسیر منویات مقام عظمای ولایت، شاهد توسعه اشتغال در کشور نیز باشیم .
وی با تأکید بر این موضوع که کمک به اشتغال مددجویان پس از آزادی از زندان، یکی از اقدامات مهم اصلاحی و تربیتی در زندان‌های استان است، افزود: در حال حاضر مددجویان زندان‌های کردستان در بیش از 54 رشته فنی و حرفه‌ای، کشاورزی و صنایع‌دستی در حال مهارت آموزی هستند .
مدیرکل زندان‌های کردستان اعطای بیش از هشت هزار گواهینامه مهارت به زندانیان استان را نشان دهنده عظم جدی مراکز اصلاحی و تربیتی استان در راستای گسترش اشتغال در جامعه دانست و اظهار کرد: خوشبختانه در سال گذشته و با همکاری دستگاه های مختلف از جمله اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای، جهاد دانشگاهی، صنایع‌دستی و گردشگری و ...، بیش از 700 هزار نفر ساعت آموزش در رشته های مختلف مهارتی برای مددجویان زندان‌های کردستان ارائه شد که در پایان پس از برگزاری آزمون تعداد هشت هزار و ۶۸ گواهینامه نیز برای آنان صادر شد .
وی در ادامه با تأکید بر این موضوع که حمایت از زندانیان، تنها به مدت‌زمانی که در زندان تحمل حبس می‌کنند محدود نمی‌شود، گفت: یکی از مهم‌ترین مراحل حمایت از زندانیان حمایت از آنان پس از آزادی از زندان است چراکه در غیر این صورت با توجه وجود بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ممکن است مجدداً زمینه وقوع جرم در آنان به وجود آمده و روانه زندان شوند که این معضل، کشور را متحمل هزینه‌های بسیاری می‌کند .
ابراهیمی در این راستا از اعطای وام خوداشتغالی از سوی مرکز امور اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندان‌های استان به آن دسته از زندانیان آزادشده که در مدت‌زمان تحمل حبس با شرکت در کلاس‌های مختلف فنی و حرفه‌ای، کشاورزی، صنایع‌دستی و ... دارای مهارت شده‌اند خبر داد و ذکر کرد: کمیته اشتغال زندان‌های استان در سال 96 ضمن برگزاری 15 جلسه و بررسی پرونده‌های افراد واجدالشرایط و متقاضی وام، با همکاری صندوق کارآفرینی امید و همچنین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران جمعاً مبلغی بیش از 21 میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه را به مددجویان دارای مهارت و آزادشده در راستای کمک به اشتغال آنان اعطا کرد.
انتهای پیام

captcha