کد خبر: 3711551
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸

قرآن کریم ما را مامور به حفظ انقلاب کرده است/ برجام فریب غرب بود

گروه سیاست و اقتصاد ــ مرجع تقلید شیعیان با اشاره به تاکید خداوند در قرآن بر حفظ امانات، انقلاب اسلامی را از بزرگترین امانات الله بخواند که باید حفظ شود.

به گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار رئیس بسیج سازندگی کشور که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد قرآن کریم تأکید می‌کند که آنچه به شما عطا کردیم باید آن را نگه دارید و این انقلاب اسلامی با تلاش‌ها و رشادت‌های شهدا و جانبازان عزیز به دست ما رسیده و ما باید در حفظ و اعتلای آن بکوشیم.
وی بیان کرد: در زمینهٔ حفظ نعمت انقلاب اسلامی، باید در مقابل کسانی که از معیارهای انقلاب جدا شده‌اند، ایستاد تا انقلاب از مسیر خود خارج نشود و حفظ شود، برای این منظور در مدرسه‌ها باید افرادی تربیت شوند که نسبت به آرمان‌های انقلاب وفادار بوده و به حفظ آن کمک کنند.
آیت‌الله نوری همدانی بیان کرد: یهود از ابتدا با اسلام مخالف بوده و هست و در این مورد ما مسلمان‌ها باید بیدار باشیم، چرا که یهود مصداق «مغضوب علیهم» در آیه قرآن بوده که به گمراهی کشیده شده‌اند.
مرجع تقلید شیعیان افزود: باید یهود را به‌طور کامل شناخته و با حقه‌های آنان آشنا شویم که فریب آن‌ها را نخوریم، چرا که یهودیان از ابتدا به حیله و فریب عادت کرده‌اند.
وی بیان کرد: در زمینهٔ برجام غربی‌ها با فریب و نقشه جلو آمده‌اند که برای جلوگیری از نفوذ آن‌ها باید آمادگی‌های فکری، تجهیزاتی، روحی و اقتصادی را داشته باشیم.
مرجع تقلید شیعیان با تأکید بر زمینه‌ساز بودن این انقلاب برای امر ظهور امام زمان (عج) بیان کرد: بحث تولید و اشتغال در صورتی محقق می‌شود که از قاچاق کالا جلوگیری شود و لازمه پیشرفت کشور و برون‌رفت از مشکلات کنونی تکیه مردم به تولیدات داخلی است.
وی اظهارکرد: از برایند معارف دین بر می آید که انسان باید با استفاده از اختیارات خود استعدادهایش را شکوفا کند.
وی افزود: ایمان اولین اصلی است که پیامبران الهی برای هدایت مردم بیان می کردند؛ایمان نیز از قلب و روح انسان نشات می گیرد؛ به همین دلیل است که در جهادسازندگی نیز باید چنین ایمانی وجود داشته باشد.
وی گفت: در بیان امام علی(ع) خودسازی مرحله نخستین حرکت انسان در هر کار و رشته و فعالیت است؛ تاریخ نیز ثابت کرده است که افراد خودساخته در حرکت‌های عظیم مردمی پیشتاز بوده‌اند.
این مرجع تقلید بیان کرد: اخلاق دومین اصل در بین پیامبران خدا برای هدایت انسان‌ها، بوده است؛ انسان باید تکبر و روحیات پست را از خود دور کرده و در جهت رسیدن به این هدف تلاش کند.
مرجع تقلید شیعیات تصریح کرد: سومین اصل پیامبران برای سعادت انسان‌ها، عمل بوده و طبق بیان امام خمینی (ره) ما مأمور به عمل هستیم و درنتیجه مسئولیتی نداریم و با سستی و تنبلی نمی‌توانیم کاری را از پیش ببریم.
انتهای پیام

captcha