به گزارش ایکنا، تشست خبری مجتبی شریعتینیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پیش از ظهر امروز 16 اردیبهشت برگزار شد.
شریعتینیاسر در آغاز این نشست خبری در خصوص دهه سرآمدان آموزش عالی گفت: روز سه شنبه 18 اردیبهشت، دانشگاه شهید بهشتی میزبان سومین همایش ملی آموزش عالی کشور خواهد بود. اولین بار در سال 94 مسئله آموزش عالی مطرح شد.
وی تصریح کرد: شعار دولت یازدهم در حوزه آموزش عالی، کنترل کمی ارتقا کیفی و هماهنگی بود، اصلاح آموزش عالی در گرو مشارکت عمومی خرد جمعی عزم راسخ است. برای رعایت این سه اصل در سال 94 همایش ملی آموزش عالی در فروردین ماه و در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، افزود: نکته مهم این همایشها توجه به مسئله آموزش و ضرورت کیفیتبخشی به آموزش در دانشگاههای کشور است. در این همایشها تجلیلشدگان بر اساس محور اثرگذاریشان در خصوص آموزش برگزیده میشوند.
وی ادامه داد: دومین همایش در اردیبهشت سال 96 در دانشگاه تهران برگزار شد و در این همایش از 14 تن از سرآمدان آموزش تجلیل به عمل آمد.
شریعتینیاسر تصریح کرد: در سال جاری سومین همایش ملی آموزش عالی را سه شنبه 18 اردیبهشت در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهیم کرد که در ایام دهه سرآمدی آموزش در دانشگاههاست.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه این همایش با هدف تحقق سند آمایش آموزش و ارتقای کیفیت آموزش برگزار خواهد شد، گفت: در این همایش شش پنل با موضعات آموزش عالی میان رشتهای، آموزشهای مهارتی، فرایندهای یاددهی اثربخش، بینالمللی شدن آموزش عالی، فرایندهای پذیرش دانشجو و ساماندهی آموزش عالی برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: در هر یک از پنلها سخنرانان از سراسر کشور حضور خواهند داشت و در این میزگردها شرکتکنندگان که در هر یک جمعیتی بیش از 100 نفر را شامل میشوند، با تمایل خودشان ثبتنام کردهاند.
وی ادامه داد: در این همایش سرآمدان سال 96 معرفی خواهند شد. یازده نفر مورد تجلیل واقع خواهند شد که در حوزههای علوم انسانی، علوم پزشکی، مهدنسی و کشاوری خواهند بود و این افراد از دانشگاههای صنعتی چمران، اهواز، شیراز، تبریز، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، تربیتمدرس، علامهطباطبائی، الزهرا، تهران و شهید بهشتی خواهند بود.
شریعتینیاسر در پایان گفت: پارامترهایی که برای انتخاب این افراد مهم بوده عبارت است از اشتهار در امر آموزش، پرورش دانشجویان سرآمد اثرگذار در سطح ملی و جهانی، اثرگذاری فراتر از کلاس درس، توجه به کارآفرینی در تدریس و توجه به تنوع دانشگاهها در سراسر کشور.
انتهای پیام/
گزارش از میثم قهوهچیان