کد خبر: 3711764
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
آیت‌الله میرعمادی مطرح کرد:

وجود 1200 آیه قرآن در رابطه با سلامت

گروه اجتماعی ـ نماینده ولی‎فقیه در لرستان با بیان این‌که نظام سلامت در اسلام تضمین‌کننده سلامت دنیوی و اخروی، روحی و جسمی است، اظهارکرد: بیش از هزار و 260 آیه قران در مورد سلامت وجود دارد و این برای ما بسیار مهم است و مجموعه این آیات نظامی را برای ما ترسیم می‌کند که متضمن سلامت جامعه است.

به گزارش ایکنا از لرستان، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‎فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد امروز یک‌شنبه، 16 اردیبهشت در مجمع سلامت استان لرستان که در محل سالن همایش‌های سازمان جهادکشاورزی لرستان برگزار شد، با بیان این‌که اسلام به‌عنوان دینی کامل و جامع دارای نظام سلامت است، اظهارکرد: بیش از هزار و 260 آیه قران در مورد سلامت وجود دارد و این برای ما بسیار مهم است و مجموعه این آیات نظامی را برای ما ترسیم می‌کند که متضمن سلامت جامعه است.
وی با بیان این‌که هنگامی‌که نگاهی به تکالیف شرعی و احکام می‌اندازیم فلسفه‌اش توجه به امر سلامت است، ادامه داد: ۱۵ قاعده فقهی در امر سلامت داریم که هر کدام از این قواعد ده‌ها مساله در امر سلامت قابل استنتاج است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان کرد: سیره پیامبر امرم(ص) و ائمه‌اطهار(ع) گواه بر این است که اسلام از نظام سلامت برخوردار است، هیچ‌کس تردید ندارد که پیامبر اسلام نظیف‌ترین و پاک‌ترین انسان‌های روی زمین است و روی سلامت حساسیت داشتند.
وی با اشاره به این‌که چنان‌چه فردی از بین پنچ موضوع صحت بدن،امنیت، روزی فراوان، خانواده همراه و آسایش و رفاه را نداشته باشد دچار نقص و کمبود در زندگی، کم‌خردی و کم‌عقلی و دل نگرانی و عدم آرامش می‌شود، افزود: نظام سلامت در اسلام تضمین‌کننده سلامت دنیوی و اخروی، روحی و جسمی است کمااینکه تمام پیشرفت‌ها و تکنولوژی‌ها و آن‌چه را علوم دنبال می‌کند در امر پزشکی متضمن سلامت بدن و جسم انسان است.
آیت‌الله میرعمادی با اشاره به این‌که امروز سلامت روح بر جسم مهم‌تر و برتر است و یکی‌از مبانی نظام سلامت در اسلام این است که متضمن همه ابعاد وجودی انسان است، اظهارکرد: در گستره حوزه سلامت معمولاً سلامت فردی مورد توجه است در حالی‌که در اسلام علاوه‌بر سلامت فردی به سلامت خانوادگی و اجتماعی تاکید شده است.
وی با طرح این سؤال که شاخص‌های سلامت اجتماعی چیست؟ افزود: احصا شاخص‌های سلامت اجتماعی بسیار مهم است و از مبانی مهم نظام سلامت در اسلام گستره حوزه سلامت است و از دیگر مبانی نظام سلامت در اسلام این است که این نظام ها تمام چالش‌ها، خطرات و تمام آفت‌های سلامت را برطرف می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان این‌که نظام سلامت در اسلام پیشگیرانه است و خیلی از مسائل با قوانین و دستورات اسلام برطرف می شود، خاطرنشان کرد: مساله ایجاد احساس مسئولیت و ایجاد انگیزه برای مشارکت عمومی در امر سلامت یکی دیگر از ارکان نظام سلامت در استان است.
آیت‌الله میرعمادی گفت: برنامه‌هایی که اسلام برای ایجاد مسئولیت اجتماعی برای ما در نظر گرفته است بسیار مهم است و چنان‌چه کسی خشتی را برای سلامت بنا کند در قیامت از عذاب خداوند در امن و امان است.
وی اضافه کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی پزشکانی حاذق، ماهر، متخصص، توانمند با احساس مسئولیت داریم که مایه کارآمدی نظام شدند و خوشبختانه ایران اسلامی در امر سلامت در تمام دنیا سرامد است.
آیت‌الله میرعمادی افزود: پیشرفت‌های پزشکی به برکت انقلاب، خون شهدا به‌وجود آمده است و اگر کسی حرف اول را در امر سلامت می‌زند جز پزشک ایرانی کسی نیست و این مایه افتخار است.
وی با بیان این‌که ایران اسلامی امروز در امر سلامت به مرز خودکفایی رسیده و بهترین امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی متخصص را در بحث سلامت داریم، اضافه کرد: مردم نیز در امر سلامت به میدان آمدند و متوجه شدند که اساس همه امور به سلامت بستگی دارد و سرمایه‌گذاری در این امر مانا و ماندگار است.
نمانیده ولی‎فقیه در لرستان با تقدیر از تلاش پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و خیرین سلامت استان، تصریح کرد: خیرین سلامت در استان خوش درخشیدند و حتی در برخی شهرستان‌ها چندین برابر اعتبارات دولتی سرمایه‌گذاری کردند که باید قدرشناس آنان باشیم.

انتهای پیام

captcha