به گزارش
ایکنا؛ فرهنگسرای اشراق اردیبهشت امسال برای شانزدهمین بار میزبان جشنواره «گل و گلاب» است. این دوره، تفاوتهای آشکاری با دورههای پیشین دارد. این موضوع را از همان لحظه ورود به فرهنگسرا به خوبی درک میکنید. گروه موسیقی برای استقبال از مردم میآیند و آنها را به محل برگزاری مراسم دعوت میکنند.
در طول مسیر، اما بخشهای ویژهای وجود دارد. خانه بازی یکی از همین غرفههاست، جایی که فقط محل بازی بچهها نیست و والدین هم باید در انجام بازی به کودکان کمک کنند. درست کردن گردنبند و تسبیح، چیدن مهرههای رنگی در کنار یکدیگر، چیدن پازل و بازیهای گروهی دیگری در این بخش برگزار میشود.
بازیها البته فقط به همین اتاق خلاصه نمیشود. گوی و میدان و ماهیگیری بخشهای دیگری از مسیر رسیدن شما تا جشنواره گل و گلاب را تشکیل میدهد که با استقبال ویژهای از سوی خانوادهها دنبال میشود. اما فصل مشترک همه این بازیها یک موضوع است: «خانواده». همه این بازیها و برنامهها در لایه درونی خود، به مسئله سبک زندگی ایرانی اسلامی میپردازد و در همه این بخشها ناخودآگاه شاخصها برای خانوادهها تعریف میشود. انتهای مسیر هم به یک راهنما میخورد. روحانی خوشرویی که پشت میزی نشسته و با لبخند، پاسخ پرسشهای مردم را میدهد.
همه اینها مقدمهای است تا به «گل و گلاب» برسید. مقدمهای برای رسیدن به «رایحه محمدی» انگار برای رسیدن به این رایحه، باید ابتدا به خود، و مهمترین جنبه زندگی خود «خانواده» توجه کنید. این بخش، اما جنبه دیگری دارد. مردم شهرهای مختلف با بهترین محصولات و سوغاتشان منتظر افتتاحیه و استقبال مردماند. شانزدهمین جشنواره «گل و گلاب» با عنوان رایحه محمدی تا ۲۶ اردیبهشت در فرهنگسرای اشراق میزبان شماست.
انتهای پیام