مسعود میرزاپور سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هندیجان در گفتوگو با ایکنا از خوزستان اعلام کرد: اختتامیه چهارمین کنگره ملی شعر خلیج فارس ساعت 10 فردا سه شنبه 18 اردیبهشت با حضور مسئولان استانی در شهرستان هندیجان برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: فراخوان این کنگره سال گذشته منتشر شد و پیرو آن ۱۵۰۰ اثر به زبان عربی و فارسی از ۲۰ استان کشور به دبیرخانه رسید. در مراسم اختتامیه از صاحبان 14 اثر برتر تقدیر خواهد شد.
میرزاپور اعلام کرد: مراسم اختتامیه در سالن خلیج فارس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هندیجان برگزار خواهد شد.
گفتنی است، کنگره ملی شعر خلیج فارس با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و انجمن شعر هندیجان با هدف ایجاد فضای مناسب برای خلق آثار بدیع و ماندگار در زمینه پاسداشت حرمت خون شهدا و بزرگداشت روز خلیج فارس، شناسایی شاعران ملی، رشد و اعتلای خلاقیتها و آفرینشهای ادبی و گرامیداشت یاد شهدای خلیج فارس برای چهارمین سال در هندیجان برگزار میشود.
انتهای پیام