به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمجتبی حسینی در این نشست با تأکید بر همراهی و تعامل بخشهای هنری و استانها گفت: ضرورت دارد که هنر، به صورت یک مجموعه کلی و با در نظر گرفتن همه بخشهای آن مورد توجه قرار گیرد. همچنین توانمندیهای بخشهای هنری در استانها، همگرا باشد.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمنها و مؤسساتی که در کنار معاونت امور هنری و ادارات کل تخصصی، سالها پیش برای انجام امور اجراییِ این مجموعهها راهاندازی شدند، به صورت شرکت، فعالیت میکنند و به بازنگری و بازتعریف، نیاز دارند و بازنگری اساسنامهها و بازتعریف مأموریتها در انجمنها و مؤسسات از تکالیف معاونت امور هنری است که البته به بررسی و زمان، نیاز دارد.
حسینی در ادامه گفت: متأسفانه تاکنون هیچ پیمایش جامعی درباره اهل هنر و وضعیت بخشهای هنری کشور، انجام نشده است و برای تحقق آن، نیاز است تا آمار و اطلاعات دقیقی با همکاری و تعامل، درباره هنرمندان و شرایط هنری، فراهم شود و در مرحله بعد، آمایش سرزمینی هنر با توجه به ظرفیتها و تواناییهای هر منطقه و استان، انجام شود و با توجه به شرایط هنری هر منطقه، برنامهریزی شود. امروز برنامهریزی و فعالیتها بدون توجه به آمایش سرزمین هنر انجام میشود و به عنولن مثال، رشتههای هنری در هنرستانهای هنرهای زیبا، براساس آمایش سرزمینی در استانها، برنامهریزی نمیشود.
حسینی در ادامه با تأکید بر ضرورت بازنگری در آییننامههای هنری گفت: مجموعه آییننامههایی که در حوزه فعالیتهای معاونت هنری است و زمان نسبتاً زیادی از تدوین آنها گذشته است با توجه به شرایط، مقتضیات و تحولات هنر و متناسب با وضعیت امروز، بازنگری شود. در این راستا، آییننامههای جشنوارههای موسیقی، تئاتر و هنرهای تجسمی فجر و سایر جشنوارههای معاونت هنری بازنگری و تدوین خواهد شد.
در این جلسه مدیران و مشاوران معاونت امور هنری مطالبی را درباره همکاری و تعامل معاونت امو هنری و حوزههای تخصصی با استانها بیان کردند.
در ادامه جلسه، علی غیاثی ندوشن، مدیر کل امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: نشستهای مشترک و تعامل استان ها با معاونت امور هنری، برای کاهش مشکلات حوزه هنر و برنامهریزی برای توسعه هنر در استانها انجام میشود. به این منظور، استانهای کشور به چند منطقه تقسیم شده است و هر گروه، متشکل از چند استان است.
انتهای پیام