کد خبر: 3712351
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۴

نشاط شهری از لازمه‌های جامعه‌ پویاست

گروه جامعه- مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد نشاط شهری را یکی از لازمه‌های اصلی جامعه‌ پویا دانست و گفت: شور و نشاط اجتماعی باید از کودکی در افراد جامعه شکل بگیرد.

به گزارش ایکنا از یزد، مسعود شریعتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در جشنواره بادبادک‌ها و اختتامیه اولین جشنواره عکس همگانی استان که در پارک کوهستان یزد برگزار شد، نشاط شهری را یکی از لازمه‌های اصلی جامعه‌ی پویا دانست و بیان کرد: شورونشاط اجتماعی باید از کودکی در افراد جامعه شکل بگیرد.

وی ادامه داد: افراد جامع باید در سنین کودکی بانشاط اجتماعی آشنا شده تا در آینده نیز بتوانند آن را در اجتماع نهادینه کنند، برگزاری جشنواره‌های این‌چنینی فرصتی ناب برای اشاعه این نشاط در جامعه است.

این مقام مسئول اظهار کرد: امروزه ورزش با سلامت خانواده‌ها گره خورده و لازم است در راستای فراگیر شدن ورزش همگانی در شهر فعالیت گسترده‌ای داشته باشیم چراکه توسعه ورزش های همگانی و خانوادگی در توسعه سلامت جامعه و تامین سلامتی فردی دارد بنابر این باید ایجاد شرایط لازم برای توسعه و ترویج ورزش‌های همگانی در بین خانواده‌ها مهیا گردد.

شریعتی ادامه داد: باید با برنامه های فرهنگی و ورزشی به صورت مدون ، برنامه‌ریزی و تلاش شود که برگزاری اینگونه جشنواره ها و مسابقات عکس همگانی که برای اولین بار در کشور در استان یزد اجرایی شد، از برنامه های مهم در ترغیب و ایجاد انگیزه در مردم برای ورزش کردن است

مدیرکل اداره ورزش و جوانان یزد نقش خانواده‌ها در شکل‌گیری نشاط اجتماعی در شخصیت کودکان را بسیار تعیین‌کننده دانسته و اذعان کرد: خانواده منشأ اصلی شکل‌گیری هویت هر فردی است، امیدواریم با تداوم این جشنواره‌ها و ایجاد فرصتی برای کنار هم بودن خانواده‌ها بتوانیم گامی بلند در راستای اشاعه نشاط اجتماعی در جامعه و داشتن اجتماعی سالم‌تر از همیشه برداریم.

 انتهای پیام

captcha