گروه فعالیتهای قرآنی- طی مراسمی با حضور مسئولان استانی و مهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن کشور، کلنگ احداث اولین دارالقرآن خیرساز شهرستان فرهان در شهرک امیرکبیر به زمین زده شد.
به گزارش ایکنا از استان مرکزی، امروز، 18 اردیبهشت ماه، طی مراسمی با حضور مسئولان استانی و مهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن کشور، کلنگ احداث اولین دارالقرآن خیرساز شهرستان فرهان در شهرک امیرکبیر به زمین زده شد.
شهردار فرمهین درباره زمین این مرکز قرآنی گفت: زمینی به مساحت 742 مترمربع از طرف شهرداری و شورای شهر در شهرک امیرکبیر که از شهرکهای رو به پیشرفت فرمهین است در اختیار تبلیغات اسلامی گذاشته شده است.
وی ادامه داد: اگر مسئولان شهرستان و خیرین کمک کنند دارالقرآن برای سال آینده قابل بهرهبرداری است، کار گودبرداری نیز بعد از آماده شده نقشه بنا که حدود یک ماه زمان میبرد، آغاز خواهد شد.
انتهای پیام