کد خبر: 3712653
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۲
محمد حبیبی عنوان کرد:

«بنیاد روایت فتح»؛ پیش‌قراول عرصه هنر انقلاب است/تلاش برای برندسازی هنر انقلاب

گروه هنر ــ طراحی و اجرای نشان هنری چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی از سوی بنیاد فرهنگی «روایت فتح» حاکی از آن است که این نهاد فرهنگی در عرصه هنر انقلاب اسلامی پیش‌قراول است و با این کار سعی در برندسازی فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی دارد.

چهارشنبه///«بنیاد روایت فتح»؛ پیش‌قراول عرصه هنر انقلاب است/تلاش برای برندسازی هنر انقلاب

محمد حبیبی، مدیرعامل سابق انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا گفت: طراحی و اجرای نشان هنری چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی که از سوی گروه هنرهای تجسمی بنیاد فرهنگی «روایت فتح» صورت گرفت و دوشنبه گذشته شاهد رونمایی آن بودیم، حکایت از آن دارد که این بنیاد در عرصه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی پیش‌قراول است و درصدد برندسازی هنر انقلابی است.

وی با اشاره به اینکه شایسته‌تر این بود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی این امور را هدایت و راهبری کند، گفت: با این وجود از آنجا که صحبت از مفهوم و پدیده انقلاب اسلامی است که متعلق به همه مردم شریف ایران است و هیچ نهاد، سازمان و طیف خاصی نمی‌تواند آن را از آن خود بداند، لذا در این برهه از زمان جای هیچ گله‌مندی نیست و بنیاد فرهنگی «روایت فتح» برحسب احساس وظیفه‌ای که در این زمینه داشته و دارد، چراغ نخست را در پیمودن این مسیر متعالی، با این اقدام روشن کرد.

این کارشناس و مدیر هنری در مورد اهمیت چنین اقدامی در عرصه هنر انقلاب، تصریح کرد: سالهاست که در عرصه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی شاهد انجام کارهای مؤثر و بزرگ اما پراکنده‌ای بوده‌‌ایم و به نظرم طراحی این نشان به مثابه هویت بصری مجموعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری با موضوع انقلاب که زین پس قرار است بر روی  تمامی آثار پدید آورده شده با این موضوع، درج و حک شود، علاوه بر ارائه آمار دقیق کمی و کیفی در زمینه تولیدات فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی، همانطور که اشاره شد در زمینه برندسازی فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی نیز حرکتی مثبت و تأثرگذار محسوب می‌شود.

وی به ویژگی‌های فنی و هنری موجود در طراحی نشان هنری چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: مسعود نجابتی به عنوان یک هنرمند دغدغه‌مند  که در کارنامه حرفه‌ای‌اش در عرصه هنر دینی، ارزشی و انقلابی، مجموعه‌ای از کارهای شاخص در عرصه گرافیک، تایپوگرافی و... به چشم می‌خورد با حساسیت و وسواس ویژه‌ای موفق به خلق اثری شده است که با توجه به المان و نشانه‌های موجود در آن متأثر از هویت دینی و ذات هنر انقلاب تا سال‌های سال پس از این می‌توان از آن به عنوان یک لوگوی کارآمد در برندسازی فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی، استفاده کرد.

دبیر اجرایی چهارمین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» در پایان گفت: با توجه به تدارک مجموعه برنامه‌های فرهنگی و هنری در راستای تبیین مفاهیم و ارزش‌های انقلاب اسلامی به ویژه در سال جاری و در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و از آن جمله برگزاری پنجمین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» و شانزدهمین جشنواره بین‌المللی «تئاتر مقاومت» که بنیاد فرهنگی «روایت فتح» متولی برگزاری آنها است، در نتیجه نیاز به چنین المان و نشانی که دربردارنده ویژگی‌ها و وجوه ناب هنری است داریم تا آثار ارائه شده در این مسیر را بهتر و مؤثرتر بتوانیم به جامعه هنری و عموم مخاطبان معرفی کنیم.

انتهای پیام

captcha