کد خبر: 3712701
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۲

برگزاری سالانه بیش از 200 برنامه فرهنگی در دانشگاه میبد

گروه معارف- رئیس دانشگاه میبد با اشاره به برگزاری سالانه بيش از 200 برنامه فرهنگی در دانشگاه از برگزاری 17 كرسی ترویجی اساتید در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایکنا از یزد، عباس کلانتری، رئیس دانشگاه میبد امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 1900 دانشجو در اين دانشگاه در قالب 15 رشته كارشناسي، 10رشته كارشناسي ارشد و چهار رشته دكتري در حال تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه میبد از ايجاد 12 هزار مترمربع فضاي فيزيكي در اين دانشگاه طي یک و نیم سال گذشته خبر داد و افزود: دانشگاه داراي 6 آزمايشگاه مجهز در زمينه رشته‌هاي مهندسي پزشكي و مهندسي مواد است كه با سرمايه‌گذاري یک و نیم ميليارد تومان ايجاد شده و هم‌اكنون مورد استفاده متقاضيان غير از دانشگاه نيز هست.

کلانتری از افزايش هيات علمي دانشگاه از 43 نفر به 60 نفر از سال گذشته تاكنون خبر داد و گفت: هرچند به لحاظ نسبت استاد به دانشجو از وضعيت خوبي برخورداريم ولي از نظر نسبت كارمند به استاد و كارمند به دانشجو، دچار كمبودهايي هستيم.

رئیس شورای مراکز آموزش عالی میبد تصریح کرد: امسال دانشگاه نمايندگي انجمن ايراني تاريخ را برعهده گرفته كه در زمينه تاريخ ايران و اسلام فعاليت مي‌كند.

رئیس دانشگاه میبد به فعالیت های فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و گفت: علاوه بر برگزاري سالانه بيش از 200 برنامه فرهنگي، امسال 17 كرسي ترویجی اساتید(نظريه‌پردازي) در دانشگاه برگزار شده كه از اين لحاظ در سطح دانشگاه‌ها کم ‌نظير است.

کلانتری به ميزباني دانشگاه میبد از دانشجویان دختر جامعه‌ المصطفي در سال جاري اشاره كرد و گفت: در اين برنامه‌ كه با بازديد دانشجويان از بناهاي تاريخي استان انجام شد، معتقديم كه هر يك از اين افراد مي‌توانند به عنوان سفيران جمهوري اسلامي تلقي شوند.

انتهای پیام

captcha