گروه فعالیتهای قرآنی ـ 9 دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز در مرحله منطقه ای سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور رتبههای برتر را از آن خود کردند.

حمید ساجد، مسئول امور قرآنی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتوگو با ایکنا از خوزستان اظهار کرد: مرحله منطقه ای سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار شد.
وی ادامه داد: این مرحله از مسابقات سراسری قرآن دانشجویان 17 اردیبهشت ماه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
ساجد به معرفی برگزیدگان این مرحله از جشنواره قرآن پرداخت و گفت: در بخش حفظ قرآن کریم، در رشته حفظ کل قرآن هادی چنانی مقام سوم، در رشته 20 جزء امینه پرورش مقام دوم، در رشته حفظ 10 جزء فائزه جلالی مقام اول و مائده مراغی مقام سوم، در رشته حفظ 5 جزء زینب زائرچی مقام اول و سوسن عبیداوی مقام دوم را از آن خود کردند.
مسئول امور قرآنی دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: همچنین در رشته ترتیل؛ لیلا دورقی احمدی مقام اول و فریال خنافره مقام سوم را کسب کردند. در رشته تحقیق هم الهام عساکره عنوان اول را به دست آورد.
انتهای پیام