کد خبر: 3713465
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰

تاکید امام راحل بر وحدت‌گرایی/ کتابخانه دیجیتالی موسسه آثار امام؛ پنجره‌ای رو به جهان

گروه ادب ــ مدیر ارتباطات و مخاطب‌شناسی معاونت بین‌الملل و دبیر سایت‌های غیرفارسی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی با اشاره به اینکه امام بر این موضوع که قرآن عنصر وحدت است، گفت: امام خمینی بر ضرورت و حفظ وحدت میان امت اسلام تاکید داشتند.

تاکید امام راحل بر وحدت‌گرایی/ کتابخانه دیجیتالی موسسه آثار امام؛ پنجره‌ای رو به جهان

محمدرضا عبداللهی‌فرد، مدیر ارتباطات و مخاطب‌شناسی معاونت بین‌الملل و دبیر سایت‌های غیرفارسی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ با اشاره به شرایط جهانی حاکم، گفت: نگاه امام و یکی از موضوعات و کلمات قصار ایشان این بود که شیعه و سنی نداریم؛ عرب، عجم، سفید و سیاه در مکتب ما نیست. همه باید در کنار هم زندگی کنند.

وی افزود: امام داعیه این را داشتند که طرفدار مظلوم و مقابل ظالم هستند. هیچ‌وقت اشاره نداشتند که این موضوع به قشر خاصی محدود می‌شود. اکنون که با برخی از افراد خارجی صحبت می‌کنیم، آینده‌نگری امام را می‌بینیم که بر وحدت میان امت‌ها تاکید می‌کردند و می‌گفتند، باید وحدت‌گرا باشیم و به این موضوع توجه کنیم.

عبداللهی‌فرد با اشاره به اینکه امام تاکید داشتند که قرآن را عنصر وحدت ببینید و جدا از هم نباشید؛ گفت: امام تاکید داشتند که اسلام، دین واحد میان همه امت‌های اسلامی است. ایشان علاوه بر اینکه رهبر دینی بود، نابغه روزگار نیز بودند و به اذعان اندیشمندان خارجی،‌ نظیر ایشان را در سال‌های آینده نخواهیم داشت.

این مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام از پورتال جامع این موسسه به عنوان پنجره بیرونی آن در عصر دیجیتال و رسانه یاد کرد و گفت: با استفاده از زبان رسانه می‌توانیم اهداف خود را در بخش‌ها و اولویت‌هایی که برای خود داریم به سمع، نظر، فکر و ایده مخاطب برسانیم.

وی با بیان این مطلب افزود: مدت پنج سال است که پورتال جامع این موسسه به صورت کلان دیجیتال‌سازی، فراهم‌آوری و آماده‌سازی شده است و محتوا در قالب متن، تصویر، فیلم و ... عرضه می‌شود. این کار از جنبه فنی، مالی و کارشناسی بسیار سنگین است و رقم‌های بالایی را شامل می‌شود.

عبداللهی‌فرد اظهار کرد: بخشی از هزینه موسسه در قالب دیجیتال‌سازی و فراهم‌سازی مطالب در پورتال امام در دست استفاده است. هر مخاطب می‌تواند با مراجعه به پورتال این موسسه و با وارد کردن هر کلیدواژه و موضوع به هدف برسد.

وی تصریح کرد: این پورتال کتابخانه دیجیتالی است که همه کتاب‌های موجود در موسسه با قابلیت جستجو در آن وجود دارد که در حکم یک کتابخانه دیجتیالی عمل می‌کند و به ارائه مطالب می‌پردازد. این مطالب شامل پایان‌نامه‌ها، سخنرانی‌ها، خاطرات، پاسخگویی به سوالات شرعی و تازه‌های نشر است که هر روز تقویت و به صورت پویا و جامع ارائه می‌شود.

انتهای پیام

captcha