کد خبر: 3713803
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۹

ماه مبارک رمضان یکی از بهترین فرصت‌های موجود جهت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی است

گروه اجتماعی- نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: ماه مبارک رمضان یکی از بهترین فرصت‌های موجود برای تبیین و تبلیغ دستاوردهای انقلاب اسلامی برای عامه مردم است لذا باید برکات انقلاب اسلامی را برای مردم بازگو کرد چراکه ما معتقد هستیم امام خمینی(ره) کار بزرگی را صورت دادند و امروز باید این راه حفظ شود.

به گزارش ایکنا از سمنان، آیت‌الله سید محمد شاهچراغی،نماینده ولی فقیه در استان سمنان شب گذشته 22 اردیبهشت در همایش طلایه داران تبلیغ با حضور مبلغان و روحانیان شاهرود به میزبانی حسینیه امام خمینی(ره) بیت امام‌جمعه این شهر، با بیان اینکه سال جاری دارای ویژگی بزرگی است که آن ورود ما به چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، اظهار کرد: بسیاری از مردم هنوز با دستاوردهای انقلاب آشنا نیستند و ممکن است از روی جهل یا مغرضانه بگویند زمان پیش از انقلاب وضعیت بهتر بود لذا این نشان می‌دهد هنوز باید از دستاوردهای انقلاب اسلامی برای مردم گفت.

وی افزود: ماه مبارک رمضان یکی از بهترین فرصت‌های موجود برای تبیین و تبلیغ دستاوردهای انقلاب اسلامی برای عامه مردم است انقلاب اسلامی از قم، مسجد و روحانیان شروع‌شده و تداوم و تبلیغ آن نیز باید توسط روحانیان شکل گیرد لذا باید برکات انقلاب اسلامی را برای مردم بازگو کرد چراکه ما معتقد هستیم امام خمینی(ره) کار بزرگی را صورت دادند و امروز باید این راه حفظ شود.

امام‌جمعه سمنان بابیان اینکه از روحانیان و به‌خصوص ائمه جمعه به دلیل داشتن میز خطابه‌های مردمی انتظار بیشتری است تا درباره دستاوردهای انقلاب سخن بگویند، متذکر شد: روحانیت در خط ولایت‌فقیه حرکت می‌کند و لذا باید پاسداری از آرمان‌های امام خمینی(ره) و نسخه دوم ایشان، رهبر معظم انقلاب اسلامی را در دستور کار قرار دهیم.

آیت‌الله شاهچراغی صداقت در عمل و گفتار را دیگر توصیه خود به مبلغان اعزامی قرارداد وافزود: روزی حضرت علی(ع) با فردی درراه بود که راهشان از مسیری جدا شد اما آن فرد مشاهده کرد که امام همراه ایشان می‌آید از آن حضرت پرسید شما که راهتان جدا بود و فرمود رسول‌الله می‌فرمایند اگر با دوستی هم‌سفر شدید و او شمارا ترک کرد چند گامی به احترام، او را مشایعت کنید و آن فرد همان‌جا مسلمان شد لذا این صداقت در رفتار حضرت علی(ع) را نشان می‌دهد چراکه اگر همه نهج‌البلاغه را نیز برای او می‌خواند او مسلمان نمی‌شد.

وی با تاکید بر اینکه صداقت در گفتار بسیار اهمیت دارد اما آنچه بیشتر مهم محسوب می‌شود رفتار روحانیان و طلاب است، یاداور شد: ما با زبان مردم را به خدا دعوت می‌کنیم حال‌آنکه مردم مراقب اعمال روحانیان هستند و لذا صداقت در رفتار با مردم دارای اهمیتی فراوان است، امروز اگر یک روحانی لغزشی را صورت دهد ممکن است یک فرد و یک جامعه را با لغزش روبرو کند که باید مراقب این امور بود.

عضو خبرگان رهبری در ادامه سه چراغ را در هر شهر مایه افتخار و روشنی آن شهر دانست و گفت: امام‌جمعه نخستین چراغ هر شهر است چراکه محور وحدت و رخدادهایی است که در جامعه اتفاق می‌افتد لذا باید این فرد را حمایت کرد که حضور روحانیان در نماز جمعه که دارای برکات فراوانی برای انقلاب اسلامی است، یکی از راه‌های حمایت از این چراغ روشن محسوب می شود و لذا توصیه ما به مبلغان این است که حضور پرشور در نماز جمعه را داشته باند.

وی با بیان اینکه گلزار شهدا و حوزه علمیه دو چراغ دیگر هر شهر هستند، تاکید کرد: شکر خدا شاهرود هم دارای حوزه علمیه خواهران و هم برادران است که نشان می دهد چراغ حوزه در این شهر پرنورتر از گذشته است و درباره شهیدان نیز این شهرستان با بالغ بر یک هزار شهید نشان داده که سهم بزرگی در انقلاب اسلامی داشته است که می بایست این سهم در تبلیغ ایام ماه رمضان مد نظر مبلغان شاهرودی باشد. انتهای پیام

منبع: خبرگزاری مهر

captcha