کد خبر: 3714161
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶

فیروزه هشتم برترین‌های خود را شناخت

گروه فرهنگی- هشتمین جشنواره ملی عکس فیروزه تبریز، با برگزاری مراسم اختتامیه نفرات برتر خود را در بخش‌های مختلف جشنواره شناخت.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، هشتمین جشنواره ملی عکس فیروزه تبریز، عصر روز گذشته 23 اردیبهشت ماه در فرهنگسرای الغدیر تبریز با برگزاری آیین اختتامیه نفرات برتر خود را در بخش‌های مختلف جشنواره شناخت.

فیروزه هشتم برترین‌های خود را شناخت

محمدصادق پورمهدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی، در این مراسم، با قدردانی از برگزاری و استمرار جشنواره عکس فیروزه تبریز اظهار کرد: فیروزه یکی از موفق‌ترین اتفاقات فرهنگی تبریز است و توانسته به حضورعکاسان و فرهیختگان منجر شود.

وی بازتاب معرفی تبریز از دریچه هنر عکاسان فیروزه را بسیار ارزشمند خواند و گفت: جشنواره فیروزه سال‌جاری که همزمان شده است با رویداد تبریز 2018، مجالی است برای همه که تبریز و آذربایجان را بشناسند و از آن به عنوان زمینه‌ای برای شناخت موثر و حقیقی تبریز بهره ببرند.

معاون عمرانی استاندار آذبایجان‌شرقی، با مثبت ارزیابی کردن حضور عکاسانی از سراسرکشور در این رخداد هنری، حضور آنها را مایه برکت و سربلندی تبریز خواند و افزود: امیدواریم که برنامه‌های فرهنگی که در طول سال 2018 برگزار می‌شود، به پرباری و غنای جشنواره فیروزه بیفزاید.

حجت‌الاسلام احمدحمیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز، نیز در این مراسم گفت: جشنواره فیروزه، با گذشت هشت سال از آغاز، به رویدادی فاخر و بین‌المللی در فضای هنری کشور تبدیل شده و بعلاوه در فرهنگسازی شهروندی نیز موثر بوده است.

وی، افزود: فیروزه، ایده موثری است که سال به سال در حال پیشرفت و ارتقا است و از این رو، جمع‌آوری و معرفی آثار برگزیده سال‌های متمادی این رویداد هنری، در نگارخانه‌ای به همین نام فیروزه، می تواند به ماندگاری هر چه بیشتر دستاوردهای جشنواره بینجامد.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز ادامه داد: این جشنواره، از برنامه‌های موثر شهرداری تبریز در راستای اهداف گردشگری تبریز 2018 است تا در این فرصت، گوشه‌ای از زیبایی‌ها و جادبه‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری را به هم‌وطنان‌مان و مردمان سایر کشورهای هدف، معرفی کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پیشینه فرهنگی شهر تبریز اشاره کرد و افزود: تبریز در طول تاریخ، درخشان‌ترین صفحات تاریخ را به خود اختصاص داده و تاریخی به قدمت 5 هزار سال دارد و از بدو شکل‌گیری، دارای تمدن شهری بوده‌است.

حجت‌الاسلام‌ حمیدی اضافه کرد: آثار باقی‌مانده در موزه عصر آهن و نحوه تدفین مردگان در آذربایجان باستان، نشان‌دهنده قدمت ایمان و اعتقاد به اصول معاد در آذربایجان باستان است و آذربایجان و تبریز، همواره مردمان موحد و دیندار بوده‌اند و ازسال‌های نخست اسلام، از اصحاب اهل بیت‌(ع) بوده‌اند.

حسین آذرنیا، مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز نیز در آیین اظهار کرد: در جهان امروز که خشونت و جهل، افکار عمومی را درگیر کرده، فرهنگ و هنر، موثرترین راهکار برای توسعه صلح و مودت است.

وی، افزود: هنر، همواره در متن رویدادهای اجتماعی و سیاسی قرار داشته و در این میان، عمده تصاویر و مستندات از دشواری‌های زندگی انسان، در سایه تلاش و جسارت عکاسان بوده‌است؛ از این رو به جرات می‌توان، هنر عکاسی، نقش سازنده در انتقال عواطف و افکار انسان‌ داشته است.

آذرنیا، اضافه کرد: جشنواره عکس فیروزه، با همین نگرش شکل گرفته و با همکاری دبیرخانه متخصص و عوامل اجرایی، ارتقای فرهنگی شهروندی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی شهر تبریز را پیگیری می‌کند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز، با اشاره به این‌که شهر تبریز، همواره نقش تعیین‌‌کننده در جهت‌دهی سیاسی و اجتماعی کشور داشته‌است، یادآور شد: تاریخ شهر تبریز، مهم‌تررین بستر برای اجرای ایده‌های موثر فرهنگی است و جشنواره عکی فیروزه، با این پشتوانه توانسته هشت دوره، اجرای موفق داشته باشد.

آذرنیا با بیان این‌که فیروزه، حاصل همکاری و همدلی مجموعه‌ای از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی است، متذکر شد: این همکاری و هماهنگی موجب شد عکاسان حاضر در این جشنواره، در بستری مناسب، وارد فضای رقابت شوند و در این خصوص، لازم است قدردانی ویژه‌ای از عزیزان نیروی انتظامی و متولیان بازار تاریخی تبریز داشته باشم.

در پایان این مراسم نفرات برتر معرفی و تجلیل شدند.
انتهای پیام 

captcha