کد خبر: 3714930
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۸

آموزش 350 قرآن آموز در مجمع قاریان تبریز

گروه فعالیت‌های قرآنی- رئیس هیئت مدیره مجمع قاریان تبریز، با بیان اینکه 350 قرآن آموز در کلاس‌های آموزشی این مجمع قرآنی حاضر می‌شوند، گفت: قرائت تحقیق، قرائت مجلسی و ترتیل خوانی از گرایش‌های آموزشی مجمع قاریان قلمداد می‌شوند.

حسین قربانی رئیس هیئت مدیره مجمع قاریان تبریز در گفتوگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه 350 قرآن آموز در کلاس‌های آموزشی این مجمع قرآنی حاضر می‌شوند، گفت: قرائت تحقیق، قرائت مجلسی و ترتیل خوانی از گرایش‌های آموزشی مجمع قاریان قلمداد می‌شوند.

آموزش 350 قرآن آموز در مجمع قاریان تبریز
وی افزود: اگر ما به آثار خواندن قرآن توجه و قرآن را مانند دوستى در زندگى انتخاب کنیم، آیاتش را بخوانیم و در معانى آسمانى‌اش تفکر کنیم، پس از مدتى زندگى‌مان سرشار از نور، روشنایى، طراوت و زیبایى خواهد شد.
وی از پایه‌های قرآن آموزان گفت و خاطرنشان کرد: قرآن آموزان مجمع در پایه‌های سنّی نوجوان، جوان و بزرگسال در کلاس‌های آموزشی حاضر می‌شوند.
قربانی ادامه داد: پیمودن مراتب کمال قرائت، هم‌چون رسیدن به مرحله تدبّر و عمل، مستوجب کمال ثواب و رضاى الهى و دریافت خیرات بیشتر و بهتر مى‌شود.
مدیر مجمع قاریان تبریز ضمن بازگو نمودن آثار تلاوت قرآن از قول پیشوایان دین یادآور شد: یکى از دستوراتی که پیشوایان دین در باب تلاوت قرآن به ما داده اند، خواندن از روى آن است و روى این مسئله تاکید فراوانى کرده‌اند، چه بسا علت این تاکید، بهره گرفتن از نورانیت قرآن است، تا مسلمانان از آن بهره بیشترى ببرند و نورانیتش در آنان اثر گذارد.
وی با اشاره به فرموده مولای متقیّان علی(ع) افزود: امیرالمومنین علی(ع) می‌فرمایند: تلاوت قرآن، مایه باروری ایمان است.
قربانی قرآن را وسیله نجات دانست و تاکید کرد: قرآن، کتاب الهى و وسیله نجاتى است که از طرف خداوند براى هدایت و تکامل انسان‌ها نازل شده است، تا آن را بخوانند و بفهمند و با عمل به دستورهایش رستگار و سعادت‌مند شوند.

انتهای پیام

captcha