به گزارش ایکنا؛ در آستانه 3 خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، خانه طراحان انقلاب اسلامی وابسته به سازمان فرهنگی و رسانهای اوج، اقدام به تعویض دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) کرده است.
«الی بیتالمقدس...» عنوان دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) تهران است که شامل کلاژ عکسی از صحنههای غرورآفرین فتح خرمشهر رزمندگان اسلام در جریان عملیات «الی بیتالمقدس» است که در مرکز این تصویر مسجد جامع خرمشهر به عنوان نماد مقاومت و پایداری قرار دارد.
علاوه بر اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز گنبد و گلدسته این مسجد توسط فاتحان شهر، صحنههایی نیز از جریان این عملیات، التهاب در عین شادی و خوشحالی رزمندگان ایرانی، اسارت تنی چند از نیروهای بعثی نیز در این عکس به چشم میخورد.
در قسمت پایین عبارت «الی بیتالمقدس...» جمله نیز به چشم میخورد تحت این عنوان: سالروز آزادسازی خرمشهر در جریان عملیات «الی بیتالمقدس» پس از 587 روز اشتغال توسط رژیم بعث عراق.
قسمت پایینی این کلاژ عکس بزرگ نصب شده بر روی نمای بیرونی دانشکده خبر واقع در ضلع شمال غربی میدان ولیعصر(عج)، عبارت سوم خرداد سال 61 نیز نوشته شده است.
انتهای پیام