کد خبر: 3715705
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷

غبارروبی مسجد صاحب الزمان(عج) روستای «کهیان»

کانون خبرنگاران نبأ ــ مراسم غبارروبی مسجد صاحب الزمان(عج) روستای کهیان چهارمحال و بختیاری با هدف افزودن بر معنویت و آماده‌شدن برای استقبال از ماه مبارک رمضان برگزار شد.

غبارروبی مسجد صاحب الزمان(عج) روستای «کهیان»

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات استان چهارمحال و بختیاری مراسم غبارروبی مسجد صاحب الزمان(عج) روستای کهیان به‌مناسبت ماه مبارک رمضان پنجشنبه، 27 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین عبدالمحمد طهماسبی، روحانی مستقر در روستای کهیان در این مراسم گفت: هدف از این غبارروبی افزودن بر معنویت و آماده‌شدن برای استقبال از ماه مبارک رمضان است.

غبارروبی مسجد صاحب الزمان(عج) روستای «کهیان»

وی افزود: باید این سنت حسنه حفظ شود؛ چرا که طبق روایات اگر کسی بتواند اندازه بال مگس غباری از مسجد پاک کند، خداوند به او وعده پاداش خوب داده است و حضور جوانان و نوجوانان در این برنامه چشمگیر بود که این امر نشان‌دهنده این است که مملکت امام زمان(عج) بعد از چند دهه از عمر انقلاب زنده و پویا است و دشمن در رسیدن به مقصود خودش ناکام مانده است.

طهماسبی تصریح کرد: مسجد سنگری محکم در مقابل تهاجم همه جانبه فرهنگی است که این سنگر مقدس باید با حضور جوانان و نوجوانان حفظ شود تا بتوانیم از این سنگر مقدس سربازان مذهبی زیادی برای آماده‌‌سازی زمینه ظهور حضرت ولی عصر(عج) پرورش دهیم.

عباس آبرود
انتهای پیام

 

captcha