کد خبر: 3715878
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۶

مساجد فعالیت خود را بر روی جذب کودکان و نوجوانان متمرکز کنند

گروه اجتماعی- نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه باید هدف اصلی همه برنامه‌ها توجه به کودکان و نوجوانان باشد، تصریح کرد: از مساجد به دلیل بها ندادن به این قشر گله‌مند هستم چرا که به جای جذب کودکان به مساجد باعث دور شدن آنان از مساجد می‌شود بنابراین باید اصل فعالیت خود را بر روی کودکان و نوجوانان متمرکز کنید.

مساجد فعالیت خود را بر روی کودکان و نوجوانان متمرکز کنند

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، عصر روز گذشته در دیدار با کارکنان شهرداری تبریز با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: این ماه، ماه سوزانده شدن گناهان بندگان است که باید همه مردم از نذورات و برکات الهی در این ماه مبارک استفاده کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال های گذشته برای ارائه گزارش به محضر مقام معظم رهبری مشرف شدیم، ادامه داد: پس از ارائه گزارش، ایشان ضمن قدردانی، فرمودند که برنامه‌های فرهنگی شما تا چه اندازه تاثیرگذار بوده و باید تمامی فعالیت‌های فرهنگی توجیه اثرگذاری داشته باشد، بنابر این برنامه‌های فرهنگی ما نیز باید، با معیار اثرگذاری سنجیده شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ضمن تقدیر و قدردانی از عملکرد فرهنگی شهرداری تبریز اظهار کرد: با توجه به هجمه‌های عظیم فرهنگی دشمنان و همچنین افزایش میزان فعالیت و تحرکات دشمنان، ما نیز باید میزان تلاش فعلی خود را 10 برابر افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه اقدامات فرهنگی شهرداری تبریز، اقدامات مطلوبی است، ادامه داد: طرح «شهر خدا، شهر مهربانی» که در سطح پارک های کلانشهر تبریز برگزار می‌شود، از جمله طرح های قابل تقدیر شهرداری است چرا که حضور روحانیون و مبلغان در پارک ها اثرگذار خواهد بود.

حجت‌الاسلام آل هاشم در ادامه با بیان اینکه باید هدف اصلی همه برنامه‌ها توجه به کودکان و نوجوانان باشد، تصریح کرد: از مساجد به دلیل بها ندادن به قشر کودکان و نوجوانان گله مند هستم چرا که به جای جذب کودکان به مساجد باعث دور شدن آنان از مساجد می‌شود بنابراین باید اصل فعالیت خود را بر روی کودکان و نوجوانان متمرکز کنید.

وی با بیان اینکه امروز باید در کنار مردم باشیم، نه در مقابل مردم، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی در پارک‌ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باید برنامه هایی تدوین شود که اثرگذاری زیادی در بین مردم داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در آأربایجان شرقی، افزود: هزینه برای کارهای فرهنگی، به عنوان هزینه تلقی نمی شود، بلکه به عنوان سرمایه گذاری است که باید همه مسئولان، از مسائل فرهنگی سردرآورده و این مسائل را درک کنند چرا که هر چقدر برای امورات فرهنگی پول خرج کرد، باز هم کم است.

انتهای پیام

captcha