کد خبر: 3717917
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۳
به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع)؛

محفل انس با قرآن از سوی مؤسسه بقیة‌الله برپا می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع)، محفل انس با قرآن کریم روز پنجشنبه، 10 خرداد‌ماه از سوی مؤسسه بقیة‌الله برپا می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بقیةالله خلیل‌شهر، محفل انس با قرآن‌ کریم را با حضور پرهام مولایی، قاری برجسته کشور، پنجشنبه 10 خردادماه ساعت21 برپا می‌کند.

محفل انس با قرآن از سوی مؤسسه بقیة‌الله برپا می‌شوددر حاشیه این محفل پس از تلاوت قرآن کریم، برنامه‌های متنوع قرآنی، نورافشانی و اهداء جوایز ویژه به قید قرعه به شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود.
یادآور می‌شود، این مراسم معنوی با همکاری دارالقرآن منتظران شهادت و شهرداری خلیل‌شهر به نشانی خلیل‌شهر، ملا‌محله، جنب قرض‌الحسنه بهشت هشتم برپا می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند برای بهره‌مندی از این جلسه به مکان برگزاری مراجعه کنند.

انتهای پیام

captcha