کد خبر: 3719507
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۸

آموزش مفاهیم قرآن با محوریت قصه‌گویی در نمایشگاه

گروه فعالیت های قرآنی ـ غرفه قصه‌های قرآنی در کمیته نهادهای عمومی و دولتی مفاهیم قرآن را با محوریت قصه گویی به بازدیدکنندگان منتقل می کند.

سیدعلی محمودی، مسئول غرفه قصه‌های قرآنی در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفت وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به اینکه پنج سالیست که در نمایشگاه حضور دارد، اظهار کرد: در این غرفه اموزش مفاهیم قرآن با محوریت قصه گویی بیان می شود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته مخاطبان از جعبه ای که قصه های قرآنی به صورت جداجدا در آنها قرار داده شده بود، انتخاب می کردند، ادامه داد: اما امسال براساس زمانی که مخاطب و بازدیدکنندگان می خواهد صرف شنیدن قصه کند، از قصه حضرت آدم(ع) آغاز می کنم و سپس قصص دیگر انبیا را در صورت درخواست و فراهم بودن وقت مخاطب بیان می کنم.
محمودی با اشاره به اینکه در تحلیل بخش نخست قصه حضرت آدم به به مفهوم انتظار می رسیم، اضافه کرد: سپس از این داستان به سراغ داستان دیگر انبیا چون نوح، ابراهیم، موسی، مریم و ... حضرت محمد(ص) می رسیم.
وی عنوان کرد: مخاطبین این غرفه تمام مقاطع سنی خردسالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان هستند که طی این مدت برپایی نمایشگا از سه دقیقه متقاضی برای شنیدن قصه ها داشته ایم تا فردی که حدود دو ساعت و 30 دقیقه برای شنیدن این قصه ها زمان گذاشته است.
یاداور می شود، این غرفه در کمیته نهادهای عمومی و دولتی در بخش دستگاه ها و نهادها قرار دارد. همچنین بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از 31 اردیبهشت ماه تا 14 خردادماه از ساعت 17 تا 24 در مصلای امام خمینی(ره) میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.
انتهای پیام

captcha