کد خبر: 3719601
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۰

تفاخر و تکاثر؛ دو آفت بزرگ جامعه

گروه اجتماعی - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تفاخر و تکاثر دو آفت بزرگ جامعه است که در قرآن کریم هم مذمت شده است؛ بطوری که خداوند در قرآن تفاخر، مباهات و فخرفروشى بر یکدیگر را عامل مشغول شدن به دنیا و غفلت از خدا و قیامت معرفی می‌کند.

تفاخر و تکاثر دو آفت جامعه است

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، سید دانیال محبی، استاندار روز گذشته، 11 خرداد ماه در حاشیه دیدار با مسئولین، نخبگان و فرهیختگان دلگان گفت: لزوم وحدت و همدلی میان امت بر کسی پوشیده نیست، فلذا در این ماه مبارک که بهار قرآن است، باید در محافل جزء خوانی و مراسمی که برای تلاوت قرآن برگزار می‌شود، مسلمانان تصویر زیبای وحدت را به نمایش بگذارند.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای رسیدن به توسعه و پیشرفت، راهی جز اتحاد نداریم؛ تا زمانی که تفرق و پراکندگی در جامعه اسلامی باشد، نمی‌توان به ثبات، آرامش و توسعه امیدوار بود.
وی اظهار کرد: تفاخر و تکاثر دو آفت بزرگ جامعه است که در قرآن کریم هم مذمت شده است؛ بطوری که خداوند در قرآن تفاخر، مباهات و فخرفروشى بر یکدیگر را عامل مشغول شدن به دنیا و غفلت از خدا و قیامت معرفی می‌کند.
محبی بیان کرد: دامن زدن به اختلافات قومی و قبیله‌ای موجب ایجاد دشمنی و کینه در جامعه می‌شود، فلذا همه باید برای مقابله با ناامنی و رفتارهای بی ثبات کننده تلاش کنیم.
وی در ادامه مهمترین مساله و چالش برای توسعه هر جغرافیایی و بویژه در این منطقه را آب دانست و افزود: همانطور که می‌دانید جنگ‌های آینده بر سر تصاحب منابع آبی صورت خواهد گرفت. برنامه ریزی برای مدیریت مصرف آب و بهره گیری از دانش روز دنیا در این زمینه یک هنر است که باید برای توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر به آن توجه کرد.
استاندار بیان کرد: منابع طبیعی ثروتی برای ما و نسل‌های بعد است و آیندگان نیز از آن سهم دارند لذا باید از برداشت‌های غیرمتعارف وغیر مجاز از منابع آب و سفره‌های زیرزمینی با توجه به معضل کم آبی، جلوگیری شود.

انتهای پیام

captcha